Botoxad, vänner och hjälpa till hemma

Jag har hittat ett billigare alternativ till botox!!!

Eller kanske inte :) jag vet inte vad jag reagerat på men något i maten var det som jag inte tålde... det gör lite ont


Förutom det som gör lite ont på riktigt är jag helt nojig för att jag är rädd att bli sjuk inför Lidingö på lördag. Jag har typ ont överallt och halsen är inte bra den heller... nej då det enda felet är att jag är nojig och drabbats av en släng hypokondri. 

Träningsmässigt den här veckan är det fokus på vila och armar. Benen får vila helt. Det jag inte tränat upp tills nu kommer jag inte kunna träna upp till på lördag än då och då känner jag att just vila är viktig för att ha så utvilade ben som möjligt.

Igår kväll kom den här filuren och hälsade på. Han heter Morris och alla älskar honom utom katten. Hon verkligen tittar på honom med stor avsmak och tycker nog han är ganska äcklig om hon är ärlig. Morris husse är min lilla pappa.

Ja nu är det höst ute och jag måste säga att jag faktiskt älskar hösten. I alla fall så här innan alla löv fallit.

Promenader ute och levande ljus inne.

I fredags var jag och träffade min Malin <3 fika på stan blev det och massa prat. Vi ses inte så ofta och det behöver man inte heller för vissa vet man bara finns där.

Det blir så tydligt vi har känt varandra i 18 år och delat både sorg och glädje många många gånger <3 Jag är så otroligt tacksam över vilka fina vänner jag har. Jag har många vänner men bara några få riktigt nära vänner och varje gång jag tänker på dem så känner jag mig rik! 

I lördags efter jobbet blev en annan sak väldigt tydlig. Micke var lite hängig och vill att vi skulle ta en tv-kväll och bara ta det lugn. Innan jag började träna så mycket som jag gör så var nog TV-kväll det bästa jag visste. Det tycker jag nu med men jag orkar inte med dem. Jag blir så rastlös att jag mår dåligt men det finns något man kan göra om man ändå vill ha en TV-kväll faktiskt. 
Jag körde ett tufft cykelpass innan jag placerade min rumpa i soffan och då funkade det. För jag var ganska trött efter passet. 

Söndagkväll avslutade vi med tvättstugetjänst. Jag är allt för sällan disciplinerad men de söndagar vi får detta gjort känns det underbart. Då hjälps vi åt allihop. Var och en ta hand om sin egen tvätt. Vika, bära upp, lägga i garderoben och bära ner sin smutsiga. Under veckan hinner jag inte med mer än att tvätta och i vår familj måste man köra 1-2 maskiner om dagen för att hålla jämn takt med hur snabbt kläderna smutsas ner.
Barnarbete skriker mina barn, fast med glimten i ögat. Alla familjer verkar göra på olika sätt och en reaktion som jag brukar få är just att det barnen viker inte blir nog bra att lägga in i garderoben så därför gör mamman det själv. Ja det är sant för inte blir det perfekt men jag tycker det duger. Jag tycker det är viktigt att barnen hjälper till hemma eller i alla fall med sina egna saker. Alla barnen har dess utom en diskdag i veckan i vår familj. Då plockar man i och ur diskmaskinen, diskar alla grytor, torkar av och går ut med soporna. För detta får man sin veckopeng. Många barn idag gör inte något hemma och många föräldrar tycker att det är helt fel att barnen ska göra det också. Vad tycker du? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar