Baravara, 15 km och Vätternrundan

Jag sitter här framför datorn med en kopp nybryggt kaffe, barnen är i skolan och katten sover tyst bredvid mig. Vädret är perfekt! Det är inte så ofta man gillar höstruskiga dagar med regn och blåst men idag passar det perfekt!  

Idag är det en så kallad baravaradag! Jag städade och tränade igår, så idag är det vila och återhämtning med gott samvete som gäller. 
Jag har helgfixat mina naglar nu på morgonen. Jag är inte sån som är så noga med det egentligen men tycker det är lite lyx att ha tid att sätta mig och fixa med mina naglar själv. 

Har du inga baravaradagar i ditt liv så se till att prioritera det! Bättre rekreation för själen finns inte. Man behöver inte måla naglar och lyssa på ljudbok som jag gör. Huvudsaken är att du gör det du finner rogivande och får energi från. 

Jag var ledig igår också men då stod det väldigt mycket på mitt schema. Jag skulle springa 15 km. Det blev tre varv på elljusspåret 5 kilometers slinga. Vilket kanske inte var den roligaste löpningen men jag kan inte springa på asfalt. Grusväg hade kanske kunnat funka men när jag den 26 startar på Lidingöhalvan så är det terräng, så det är ju bäst att öva på det.  
 
Jag slet hårt men jag fixade det. Jag behövde det för självförtroendet. För jag vet inte om det är prestationsångest men alltid någon vecka innan jag ska starta i ett lopp får jag för mig att jag inte kommer att fixa det. Det är som om min inrekritiker kallat in förstärkning och och har en hel arme som kan gå lös extra hårt på min självkänsla. Han var ganska hårt mot mig när jag sprang igår men jag vann! Jag älskar att springa för att jag tänker så bra då. Det är lite som att hjärnan under löpningen bara kan tänka en tanke i taget. Det blir inte sånt virrvarr av tankar. Jag summerar gårdagens löpning med ett eget citat:

Jag har också bestämt mig för att cykla Vätternrundan nästa år. Om du undrar om jag är galen så är svaret definitivt JA! 
Jag är inte anmäld än men jag har skickat in en intresseanmälan som man måste göra. Vet inte om jag ska anmäla mig till Halvvättern också det låter kanske ännu mer galet men det är faktiskt väldigt smart att få en lång träningsrunda innan det är dags för mandomsprovet! 

Jag städade igår och i flera månader har jag letat efter mitt halsband som jag köpte på Island. Jag har faktiskt varit ledsen över att jag tappat bort det. 
Igår kom det till rätta! Vet ni var det var? Jo i mitt smyckeskrin. Det fanns liksom inte i min värld att jag skulle ha varit så ordningsam så jag hade inte ens letat där. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar