Morgontrött, gymnasieval och löpning

Känns som om jag är på väg att få tillbaka mitt liv som morgontrött :( 
Eller så beror det helt enkelt på att det är november som är mörk och tråkigt och att jag har en förmåga att komma i säng försent som jag alltid gör de dagar jag jobbar 10-19. Jag vill ju få med något av dagen när man kommer hem. Jag vill hinna prata med mina troll, fixa mat och sen få en stund här framför datorn. 

Louise hade mycket viktiga saker att berätta för mig idag. Hon har ju haft en massa vånda över sitt gymnasieval men nu har hon bestämt sig för att gå estetiska programmet och det kommer passa henne utmärkt tror jag. Hon har sjukt duktig på att måla eller vad säger ni? 
Jag förstår att hon tycker valet är svårt. Jag visste inte vad jag ville bli när jag var 16 år och jag tror att de flesta inte har en aning egentligen, så jag tycker man ska välja något man tycker verkar roligt. Du hinner ändra dig och du hinner göra andra val. 

Louise har matte prov i morgon och är det något som jag läst mycket så är det matte. Jag har ju klarat ingenjörsmatten på högskolan och har ju för f_n kunnat gjort en 
Polynomdivision. Kände så klart igen att Louise förenklingar blev en andragradsekvation men hur man löste ut dem kunde jag inte komma ihåg. jo att man använder pq-formeln men hur nu den var kommer jag inte ihåg alls. Frustrerande att veta att man kan men ändå inte minnas allt. Matte är färskvara om något!

Ja avokado är också en färskvara! På jobbet funderar jag på hur i hela världen jag ska få alla 12 lådor med avokado sålda som jag så duktigt beställt hem. Jag sa till arbetskompisar att jag tycket alla i personalen ska stödköpa avokado :) Jag köpte i alla fall 8 stycken själv igår! Fast förstår ni vad mycket 12 lådor är? Vi säljer en i veckan på sin höjd! Så här kommer nog svinnet på just frukt och grönt öka lite :(

Om lite drygt en månad fyller jag år och i vanliga fall har jag oftast ingen aning om vad jag önskar mig men i år vet jag precis vad jag vill ha. Jag vill ha ett par skidor, ja gärna med stavar och pjäxor till också. Jag vill också ha en pulsklocka, nya löparskor och kompressionsstumpor!

Sprang 4 km i ganska lugn takt för att mjuka upp mig efter långpasset i torsdags. Jag blev om möjligt ännu stelare men nu börjar träningsvärken släppa i alla fall Det går inte att få till så mycket träning när jag jobbar men jag får försöka få till en massa mer när jag är ledig. Längtar till fredag för då ska det bli löpning igen.
Kram Pillan  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar