Skolresa, minisemster och Metallica

Att ha många små barn är jobbigt på ett annat sätt än det är att ha stora barn. Det är verkligen två skilda världar men sen skolan drog i gång för barnen den här terminen har det varit fullt upp med att ringa, fixa och trixa. Gustav åkte till Dovre på skolresa i morse och kommer hem först på torsdag. Jag har förberett packning, pratat med lärarna och förberett dem. Det har inte kännts helt okej att släppa i väg sitt barn som har Asperger på skolresa för det är inte bara att vara på skolresa om man har Asperger. Jag har i alla fall gjort vad jag har kunnat och pratat med alla lärare som ska med fått en stödperson till Gustav så han vet vem han ska vända sig till. Så i morse när jag lämnade honom vid bussen kände jag mig trygg trotts allt. 

Emil började gymnasiet i torsdags och när han sa att allt kändes okej så kände jag en väldigt lättnad. 

För Louise har första skolveckan varit så jobbig att vi i morgon ska ner på krismöte. Det här går inte! Det är så rörig och jobbigt på skolan att jag inte fick henne att gå dit idag. Men som sagt i morgon krismöte. Louise har Autism och röran och ett flytande schema är verkligen katastrof för henne. 

Fast mitt i allt detta har jag haft ett andningshål en liten minisemester till Göteborg tillsammans med min älskade make! 

Vi åkte på fredag förmiddag ner till Göteborg. Det blev lite shopping! För utom en handväska till mig som fått ett helt eget inlägg var jag in på Shock och handlade kläder till mina tjejer. 

Middag på Italiensk restaurang så klart

God efterrätt 

och så en liten pubrunda. 
Vi hade en helt fantastiskt rolig kväll.

Vilket kändes lite i huvudet på lördag morgon. Fast det var inte värre än att lite hotellfrukost kunde fixa det. 

Under dagen strosade vi mest om kring. Det var varmt och soligt och verkligen sjukt mycket folk. Det blev kaffe på stan och sen sushibuffé. Jag älskar sushi så jag höll så klart på att äta ihjäl mig. Var till och med tvungen att vila en stund efter all mat. 

Sen var det dags för hela syften med den här helgen


Live på Ullevi. Jag är inte något hårdrocksbrud men jag gillar konserter. 63000 st var vi på Ullevi bara det är mäktigt kan jag lova! 
Kvaliteten är inte den bästa på min inspelning.

De hade också en helt fantastisk ljusshow som inte alls gör sig rättvis på bild

Mycket upprymd efter konserten somnade både jag och Micke. Sov gott och vaknade ganska utvilad. Så redan klockan nio bar det av mot Värmland igen. Micke kände att han ville ha några timmar hemma innan han skulle åka till Norge. 

Jag passade på att umgås med min son lite innan han skulle åka 

Sen fick det bli en cykeltur också! 

Så summeras min bästa helg på länge! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar