Nackspärr, träning och shopping

Jag ska även detta inlägg börja med att gnälla lite men jag lovar att jag inte ska gnälla hela inlägget. Jag har nackspärr L Det gör fan skit ont men det positiva är att det i alla fall inte hindrar mig från att träna. Jag kör i och för sig inte axelpress just nu men benen funkar J

Helgen som gick var väldigt stressig. Vi hämtade en tjurkalv som skulle styckas och få ner i frysboxen. Problemet var bara att jag inte hade någon plats i frysboxen så Micke fick fixa en ny på lördagförmiddag. Fördelen med att bo på ett litet ställe är att man kan ringa till föreståndaren till vitvaruaffären och få köpa en frysbox fast de har stängt. Men hela källaren fick lov att möbleras om för att få in den nya frysen och eftersom i alla fall jag inte städar allt för ofta och torkar golven i källaren bakom lagerhyllor och bråte fick jag ju lov att göra det också. På söndagen packade vi allt kött och frös in. Det är underbart att ha mat i frysen. Förutom allt de jobbet med tjurkalven, så jobbade jag också hela helgen. Så jag var ganska så sliten på söndagkväll. Förutsättningarna för ett cykelpass hade kunnat vara bättrec. 

Jag cyklade ganska bra än då men jag hade liksom inget att ge kände jag. Kedjan hoppade också några gånger men den är som tur är väldigt lätt att få på. men man blir svart om händerna och oftast krigsmålad i ansiktet eftersom jag inte kan låta bli att klia mig där. 

Louise ställde ut sina tavlor på hembyggdsgården på lördagen. Det var många som kom och kollade. Vi hade inte förberett ordentligt men nu vet vi hur vi ska göra till nästa gång. Vi ni köpa en plansch av henne så hör av er. De är de två motiven som är på bilden som hon målat i datorn 100 kr styck tar hon och de finns i begränsad upplaga.


Hon är verkligen duktig tycker jag! 

Den här veckan har jag tagit lite ledig från jobbet för att hinna med allt som jag ligger efter med och allt som behöver fixas inför att barnen börjar skolan. De enda var att jag hade fyra timmar jobb på schemat igår som jag jobbade men på förmiddagen kom min Ia och vi satt ute i solen i varsin solsäng och filosoferade om livet. Gud vad bra vi är på det!
Den här bilden är inte från igår, den är från min möhippa och jag älskar bilden för det är vi, som tokskrattar som vi gör för det mesta! Hon är den finaste vän man kan ha min Ia 

Igår kväll efter jobbet hände något märkligt Linnéa var rastlös och då brukar hon åka inlines för göra av med energi klockan var halv tio men jag såg på henne att energin behövde ut så hon fick lov att åka en stund. Bara 5 minuter senare kommer hon in och frågar om en tjej hon känner får långa lite ström för att ladda sin mobil. Det visar sig att tjejen skulle sova över hos en annan tjej här i Storfors med så blev kompisen hon skulle sova över hos osams med din styvmamma och då fick hon inte sova där. Grejen var den att flickan inte ens bor här i kommunen. Fattar inte hur man kan göra så? Flickan var förtvivlad vi fick tag i hennes mamma sen fick hon stanna hos oss i natt. Men än en gång man ställer väl inte ut en 13 åring på gaten klockan 21:30 utan batteri i mobilen på det sättet även om man inte vill att hon sover kvar. Man kontaktar väl föräldrarna! Helt jävla galet i alla fall! 

Idag har som sagt varit ledig! Fixat med papper och haft shoppingdag med mina brudar inför skolstarten. Gustav fick också massa kläder men han behövde inte
följa med. Han var väldigt nöjd med att mamma handlade åt honom.

Mat och fika blev det också för det hör till!

Jag handlade också lite grejer. En grön kofta, mellanled till mitt armband och sen smink sånt som faktiskt tar slut. 

När vi kom hem blev det en löprunda på elljusspåret. Det kändes inget bra innan jag skulle i väg men när jag väll började springa kände jag mig stark. 
Det blev rekord tid för i år. Träningen går verkligen bra just nu. Kunde nu bara nackspärren släppa så vore allt toppen! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar