Gungstol, hårbollen och lyckligt lottad.

Hittade den här på facebook!
det är ju så sant som det är sagt men ibland är de skönt också! Detta ska inte bli ett "gungstolslinlägg" utan bara massa positiv energi så som jag känner mig! 

I morse startade jag dagen bredvid den här hårbollen och livsnjutaren. Hon ligger hos mig även nu i skrivande stund utan att gnälla vill jag då bara förmedla att det är en smula tyngre att skriva när man har 4,5 kg katt på armarna. 
Det är dags för lite pälsvård också. Just när det behövs brukar jag och kissen inte vara helt överens om. 

Jag har jobbat några långdagar nu men eftersom jag bytte helg och redan jobbat två helger på rad får jag nu ledig två på rad. Ska bli skönt. I morgon har jag planerat en träningsdag. Jag ser så fram mot det! Jag ska till stan och möta upp Emil också. Jag saknar honom, det är tomt här hemma men desto härligare när jag får träffa honom. 
Kolla vad Linnéa ritat till mig! 
Vackra rosor som står i min stora kristallvas på bordet.  Detta är återvinning på hög nivå. Plockade upp dem ur soporna på jobbet. De flesta hade blivit bruna och fula och kunde inte säljas men om man plockade ut de få som var okej blev det denna fina bukett. 

Precis som jag skriver om när jag inte riktigt mår som jag ska så måste jag ju skriva om när jag gör det. För tillfället mår jag verkligen jätte bra i mig själv. tror jag börjar hitta ut från min 40 års kris. Helt plötslig känner jag mig väldigt lycklig och tacksam över vad jag har och vad som är mitt. 

Barnen, Micke, systrar, mamma, pappa och mina vänner. Jag behöver inte så mycket mer! Jag är helt enkelt väldigt lycklig lottad! 

2 kommentarer:

  1. Jag säger bara en sak... så fint DU skriver och så fint tänkt! Jag har plockat 10 liter blåbär, rensat och gett bort idag. Det är jag lycklig över just nu. Kramen till Dig skickas! Från Agneta utanför Piteå.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Agneta! Jag hade också varit överlycklig om jag plockat så mycket blåbär! Jag planerar en tur till skogen och plocka lingon. Blåbär är ju så tråkigt att plocka men så himla goda! Stor kram till dig/ Pillan

      Radera