Sorteringstid, 70 års kalas och julen ska ut

Njuter av tystnaden och lugnet! Tid för mig själv och tid att sortera. Jag behöver sorteringstid. Jag är faktiskt riktigt bra på att ha många bollar i luften samtidigt att koordinera allt som ska fixas och trixas för familjen. Jag vet också att jag är driftig och få saker och ting gjorda. Men utan sorteringstid blir jag sjuk, stressad och nedstämd. 

Vad är sorteringstid. Det kan vara det jag gör just nu till exempel, jag bloggar. Sitter här vid datorn med en kopp kaffe och bara är. 

Jag är frisk nu och ska köra mitt första riktiga träningspass på en månad idag. Tanken är att det ska bli skidåkning men vi får se vad temperaturen säger om någon timma. Just nu är det -17,9°C det var längesen det var så här kallt. 
Blir det inte skidor blir det en stund på gymmet! Känns skönt att vara på gång.

I lördags fyllde svärmor 70 år, vi hade ordnat ett överraskningskalas för henne. 
Det blev lyckat och hon hade inte väntat sig detta! 

Det betyder att det var nästan exakt 70 år mellan kalasets äldsta och kalasets yngsta gäst! Bonusmormor fick äntligen hålla!
Tårar i ögonen fick jag! 

Det fanns en hög med mostrar som också ville hålla! 
Det kan bara sammanfattas: Älskad från första stund! 

Här om dagen fick jag med mig Lollo på en lång promenad! 
Kyligt men uppfriskande! Jag har inget i mot snö och kyla. Jag tycker faktiskt om att det är vinter när det ska vara vinter precis som jag vill ha sommar på sommaren. 

Jag har dock bestämt mig för att försöka åka till solen i slutet av november. Jag måste se om det kan hjälpa mig mot vinter nedstämdheten. 
Tulpaner! Nu går vi mot ljusare tider! 

I söndags tog jag tag i kosten igen efter julens alla godsaker. Jag kör en reningsvecka just nu. Jag har läst om det i en bok av Sanna Ehdin bok. Eftersom jag gillar LCHF kändes detta logiskt och nyttigt, man äter bara kött, ägg, fisk och gröna grönsaker i en vecka. Inne på dag 4 och magen mår toppen! Man skulle kunna säga att julen ska ut både ur kroppen och hemmet. Fast idag har jag inte alls något lust att städa bort julen men jag tror jag ska börja lite i alla fall. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar