Hämta barn, höftbesvär och 100 dagar LCHF

Klockan är verkligen mycket, men för en gång skull har jag tid att blogga. Jag sitter uppe och väntar på att jag ska hämta min stora fina tjej som varit i London och kommer hem nu i natt. Hon trodde de skulle komma med bussen klockan två. Jag längtar efter henne kan jag säga! 


Det har verkligen varit fullt upp de senaste veckorna. Förutom att jag då faktiskt jobbar så är det lämna och hämta barn här och där som är min stora  uppgift här i livet. Emil hämtade jag hem från Dreamhack i Jönköping igår. Det är "bara" 46 mil att köra totalt. När jag hämtade honom hade han inte sovit på 50 timmar. Jag börjar nog bli gammal för jag förstår inte detta men jag är å andra siden dödstrött om jag inte får sova. Det är en helt annan värld. Han hade så mycket att berätta. Jag längtar att få höra Louise berätta vad hon tycket om London!

I lördags tog vi med oss Lillbus (hon var den enda som ville) och åkte ut och fiskade. Jag fick en riktigt fin abborre, jag brukar liksom aldrig få fisk så jag är ganska chockad fortfarande faktiskt! 


Jag måste ju också berätta att jag för ett tag sen sökte en tid hos doktorn för min höft. Jag har ju gått hos sjukgymnasten och jag har tränat och tränad. Fast jag blir ju inte bättre alls. I fredags fick jag en återbudstid så det var med kort varsel. Jag har en inflammation i höften och den sitter i slemsäcken på utsidan höften. Jag gick en kortisonspruta som jag nu hoppas ska göra då att jag blir bra. Nu är det total träningsvila som gäller i två veckor men en liten cykeltur kan väll inte skada om jag tar det lugnt tänkte jag och passade på att cykla lite igår! 
Jag har också uttagit en utmaning om att köra strikt LCHF i 100 dagar. Det ska bli spännande och se vad 100 dagar kan göra för min kropp. Jag skriver inte vikt för vikten är något som ofta ger en fel bild. Trott det har jag vägt in mig. Nu är jag inne på dag tre och mår bra. haft lite huvudvärk men det går över. Jag har också varit lite yr från och till med det går också över det vet jag. 

Linnéa ville ta ett kvällsdopp så jag följde med henne. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar