Semlor, skogspromenad och inbrott

There’s one strange thing about swedes they celebrate food they have a day called Våffeldagen and one day called Semmeldagen.

Ja och igår var det Semmeldagen, jag hade bestämt att jag skulle få äta en Semla igår.

Jag har någon form av ätstörning egentligen. Jag har inte anorexi eller bulimi men jag har inget bra förhållande till mat och jag är sockermissbrukare. Det var som sagt inte förrän jag provade LCHF som jag fick någon form av kontroll över mig själv och maten. Alla år av bantande och alla dieter hit och dit har gjort att jag inte vet hur man äter om man är normal. Det var då jag hittade det där superbra inlägget som jag nu inte hittar och kan länka till om en sund och hållbar livsstil.

Klart man ska äta en semla på semmeldagen men min kropp skulle vilja ha semlor till kaffet varje dag. Därför måste jag dra ner mitt socker intag för det är det enda som minskar mitt sug. Fast det blev ingen semla igår av en enda anledning jag tänkte först och jag var inte sugen och då är det väll himla onödigt, för jag vet ju att jag hade fått ont i magen av mjölet. Jag åt två stora bitar laxfilé och sen mango med lite lättvispad grädde och jag kände mig mer än nöjd.

Ja apropå nöjd så känner jag mig väldigt nöjd med mig själv nu. Jag har gjort något som jag inte gjort förut pga att jag inte vågat. Det finns en sak som jag älskar med att bo där jag bor och det är naturen och då särskilt skogen. Fast jag har varit lite feg för att ge mig ut ensam. Ska detta verkligen få stoppa mig? Nej tänkte jag idag och knallade 4 km rakt ut i skogen upp på höjden här i närheten en liten stigning på 192 m vilket jag kan säga är uppför. Jätte bra träning både för kroppen och psyket.

Det var en fin utsikt där ifrån kan jag säga mitt hus såg ut som en liten prick!

Mitt ut i skogen ringde syster så pga sjukdom tog min lediga dag snabbt slut och jag fick åka och jobba. Nu trivs jag ju på mitt jobb som tur är men vi hade en ovanligt jobbig dag där igår. För vi hade haft INBROTT under natten. Man blir verkligen både arg, ledsen och förbannad. Det blir så mycket mer jobb. Vi kunde inte öppna när vi skulle, för vi var tvungen att vänta på en tekniker från Polisen. Larmet har gått och vad vi kunde se har de i alla fall inte fått med sig mycket saker ut. De har gått in via taket. Det känns också obehagligt och hela dagen igår blev ju upp och ner med både Poliser, tidningen och så kom vår säkerhetschef också.

Nej nu ska jag ta en tidig kväll lägga mig och läsa och bra ta det lugnt!

3 kommentarer:

  1. Välkommen till 24Hour Lån Tjänst

    Har du försökt att få lån från bankerna utan framgång ? Snabbt behöver pengar för att få ut av skulden ? Behöver pengar för expansion eller etablering av ett eget företag? Få ett lån från en av Storbritanniens ledande företag lån . 24Hour Lån Tjänsten är ett av de största säkrade lån företag i Storbritannien och vår vänliga och erfarna personal har möjlighet att behandla din ansökan snabbt och effektivt. Du får låna över en term 1-25 år och låna något belopp från £ 2000 till £ 50,000,000.00 för något ändamål .

    Olika typer av lån som vi erbjuder är:

    personliga lån
    Kortfristiga lån
    Skuldkonsolidering lån
    Online lån
    snabba lån
    Lån Alla ändamål
    Kredit termer
    Dåliga krediter lån
    Billiga lån
    Negativa krediter lån
    bostadslån
    Bad kredit problem
    Säkrade lån

    Med en låg ränta på 3 % på alla delar av världen . Applikationen finns tillgänglig för sökande som är 18 år och äldre .

    För mer information , vänligen kontakta via e-post : 24hourloanservice@gmail.com
    Hälsningar
    Larry Fox

    SvaraRadera
  2. Jag presenterar mig själv. Jag är fru COLEEN DANAHER, jag är 53 år, frånskild 2 vuxna barn och oberoende.
    Jag har arbetat i drygt ett år som sekreterare på ett fast kontrakt. Jag får en genomsnittlig lön på 160 000 XPF, jag beräknar vad jag har kvar för att leva min lön ökar mig inte så jag behöver ett lån.
    Den första personen jag kontaktade var fru Samya GUENFOUDI. Fru Samya GUENFOUDI är 35 år gammal.

    Men en global summa avgifter på cirka 80 000 XPF,
    Jag fick mitt fantastiska lånerbjudande

    samyaguenfoudi.fr@gmail.com
    Tack för att du svarade på min hjälp.
    Cdlt din,

    SvaraRadera
  3. Merci encore pour tout l'accompagnement que vous nous proposez.

    Mail : moniquemartineleger@gmail.com

    MONIQUE MARTINE LEGER

    SvaraRadera