Ledig, gymmat och vårtecken

I morse var det inte lätt att få upp min lilla Gustav. Vissa dagar är han så trött. Jag får massera honom på armar och ben för att få igång honom. 

Jag var också ganska seg i morse och låg och drog mig ganska länge man får passa på att göra det när man är ledig. Känns som om det var länge sen jag var ledig nu. 

Sist jag var till gymmet så var det skittråkigt och det är så det är. Det är inte alltid roligt att träna och det är därför jag har ett träningsschema och idag stod det gym + cykelintervaller och då får man bara köra på det liksom. 

Det var mycket roligare den här gången. Det bästa av allt var att jag var helt ensam en stund och då passade jag på och testa sånt jag inte provat förut. Marklyft har jag inte gjort förut men varit nyfiken på att prova. Jag har studerat flera videor på nätet och kollade i spegeln när jag gjorde så jag tror jag lyfte rätt i alla fall. 

Jag körde på ganska hårt! Totalt blev den 1½ timma. Armar, ben och cykel så klart. Men intervaller på cykel var verkligen skitjobbigt efter att ha kört med tunga vikter

När jag kom hem skulle jag steka mig några ägg till frukost. Det måste väll vara så att om man då knappt orkar lyfta stekpannan så får man vara nöjd med dagens armpass eller?

Jag var sugen på att åka och shoppa lite men bestämde mig för att stanna hemma och bara ta det lugnt på eftermiddagen.  

Jag och Lillbus tog en promenad i vår solen. Vi letade efter våren. Vi hittade Tussilago men kunde också skymta att Vitsipporna är på gångVet inte om det var morgonens träning eller det att jag jobbat många dagar. För medan barnen gjorde sitt Emil och Gustav var hos kompisar och  Louise och Linnéa gick i väg på filmkursen och jag blev ensam hemma en stund så somnade jag på soffan. Det var så skönt så det förstår ni inte. 

Sen var det bara att fixa mat och disk och nu är den här lediga dagen snart slut. Jag ska få mig lite kvällsmat sen blir det sängen nästa!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar