Semester, husvagnen och långt hår

På mitt jobb har vi två semesterperioder antingen har jag semester vecka 26-29 eller vecka 30-33. Det konstiga är att förra året när jag hade tidig semester var jag så trött vecka 25 att jag inte hade orkat en dag till. I år var jag inte trött vecka 25 men där emot vecka 29 var jag helt slut. Klart att det är psykiskt men det är ändå lite fascinerande tycker jag.   

Just nu är jag och Micke ute med husvagnen. Vi har inte bestämt hur länge vi ska vara borta än utan det får vi se hur det känns. Vi åkte i måndags och just nu är vi i Torhamn i Blekinge. Vi bestämd att vi skulle åka söder ut i år. Vi har nästan alltid åkt norr över så nu provar vi detta. Första stoppet blev Timmernabben. Det var jättefin där. Vi träffade en gammal klasskompis till Micke och var på bilträff, café och en godisfabrik. 

Idag har vi också varit på ett café och ätit bakad potatis, den största och godaste jag ätit. 
Det röda locket ni ser på bilden är locket till vår Omnia ugn. Eftersom husvagnen inte har någon ugn fick jag tips av min Chatarina om en sån ugn. Man ställer den på gasolspisen och den funkar som en ugn. Det ser ut som en sockerkaksform. Vi gjorde klyftpotatis i den. Det blev verkligen superbra så har man ingen ugn husvagnen/husbilen så rekommenderar jag verkligen en sån här ugn. 

När jag var runt 20 år hade jag jättelångt hår och i år fyller jag 46 år. Som rödhårig har man en fördel och det är att man blir gråhårig senare än andra. Så för några år sen typ 2 år sen bestämde jag mig för att spara ut håret så där riktigt långt en gång till i mitt liv medan det fortfarande är rött. I början av semester fick jag håret toppat och jag är en bit på väg nu i alla fall. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar