Bebis, pyssel och promenader

Måndagmorgon, jag är ledig och barnen har sportlov. Jag har precis haft sovmorgon. Ja faktiskt bara fram till klockan åtta men jag gick och lade mig förre klockan 22 igår kväll. Som jag skrev i förra inlägget så är jag bra på att prioritera min sömn och jag behövde sova lite extra kände jag i kroppen. 

För natten till söndag sov den här lilla krabaten hos oss. Det är på riktigt så att jag undrar om hjärtat kan brista av kärlek ibland. Tätt, tätt på min arm somnade hon. Jag och hennes morfar hade gett hennes mor en hotell övernattning med barnvakt i födelsedagspresent. Det är så himla underbart att få ha den här tjejen hos oss. Det gick så bra fast det var första gången hon sov borta. Hon är en väldigt trygg liten tjej som i och för sig varit hos oss ofta. Fast så mycket till sömn för bonusmormor blev det inte. Även om lillbebis sov ganska bra hela natten. 

Det var tur Ellibebis kom på lördagen för på fredag var det nästan för tyst här hemma. Louise var i Linköping på konvent. Stora duktiga tjejen tog själv min bil och åkte. Emil var kvar i Karlstad, Gustav var på LAN och Linnéa var hemma i och för sig men hon var sjuk.

Så vi pysslade, var och en med sitt. Micke gjorde krok och jag försöker laga och kristallkronan efter min morfar.

Träningsveckan har varit bra. Ett intervallpass byttes ut mot detta.

Lovar att jag blev svett även av det här! 

I fredags var vi till värdens mysigaste café som drivs av vänner till oss. 
 
Kaffe och massa prat blev det. 

Jag har hunnit promenera en del den här veckan också. För mig är nog mina promenader en av det viktigaste sakerna jag har. Det är min återhämtning, där jag hämtar min energi från och då jag har tid för eftertanke. Tid för självsamhet. 

När solen skiner och man känner att våren är på väg är det ju helt underbart! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar