Låg, snö och en 25 åring

För tillfället kör jag och bilen samma still.  

Jag känner mig helt urladdad, energilös och låg. 

Bilen ska jag tanka idag men jag hade inte lust att åka en enda meter extra efter jobbet igår när vägen såg ut så här.  
 
Detta är rixväg 26 klockan 20:10 igår kväll. Det är bedrövligt att det inte är plogat, det började snöa när klockan var två på dagen. Hur jag ska tanka min egen energi vet jag inte. Eller jo jag vet hur man gör, man gör saker som fyller på. Som att träna, promenera, umgås med mina barn och bara vara. Att låta tiden ha sin gång, så kommer energin. 

Största fördelen med att ha gjort ett träningsschema är när man känner sig som jag gör just nu. Utan schemat hade det inte blivit någon träning alls. Har verkligen ingen motivation just nu och Vätternrundan känns så långt fram att jag inte kan hämta motivation genom att tänka på det. 
I måndags gjorde jag i alla fall mitt intervall pass.
och sen gick jag på en långpromenad. Det är inte så många dagar solen tittar den här årstiden så jag passade på. 

Några andra som inte heller har någon energi är mina barn eller jo det har de mitt i nätterna när jag vill sova. Igår när jag jobbade kom de inte upp förrän klockan var två. Idag har jag varit upp och väckt dem men ingen av dem har kommit ner till frukost ännu. Dags att göra en ny väckningsattack... mer brutal den här gången. Kanske sno deras täcken! 

Vi har många fylliårbarn i slutet och början av året. Idag är det Lizettes tur. 
Hon fyller 25 år idag. 
Jag är väldigt stolt över att vara hennes bonus mamma. 

Ja massa snö och jag har dragit på mig skidstrumporna......
.. nej jag ska inte åka skidor. Jag undrar om inte Halvvasan förra året helt dödade mitt skidintresse. Lite synd på så fina skidor som jag har. Vi får se, någon fin dag kanske jag ger med av till Elim eller ut på sjön där det inte finns några backar att trilla omkull i. 

Nej nu ska ungarna upp!!!! klockan är ju 11

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar