Hemma, intervaller och nytt jobb

Det känns tydligt i luften att vi är inne i augusti. Jag har inget emot den här årstiden alls och september är min absoluta favorit månad. Fast det känns som om sommaren varit kort i år. 

Jag behöver alltid landa lite i mina upplevelser innan jag kan göra en summering. Vår resa norröver var vår första riktiga husbilssemester och både Micke och jag är nog ganska överens om att det är vår grej att ha husbil! Det enda som vi ser som ett problem är förvaringsutrymme. Det blev väldigt mycket flyttande fram och tillbaka med grejer. Detta är vi dock fast beslutna att hitta en lösning på till nästa år!

Jämtlandsfjällen i all ära men det är detta som är mina skogar!
När man bor i husbil är man väldigt nära varandra hela tiden och det är ingen fel med det men jag uppskattar ensamhet också! En långpromenad i skogen ensam var precis vad jag behövde när jag kom hem!

Jag har faktiskt inte bara saknat mina troll utan även den här tjejen har jag saknat massor!
Fina älskade Elliebebis <3

När Micke och jag var i Italien så köpte vi en fin olivolja som var ofiltrerad. Ända sen dess har vi försökt att hitta något liknade här i Sverige utan att lyckas. Vi har dock lite tur!
Denna har våra Italienska grannar köpt med till oss den är helt underbar kan jag lova! 

Eftersom jag inte hade tillgång till dusch uppe i Jämtland så blev det inte så mycket träning. Så den har legat nere en hel vecka. Promenader blev det ju men ingen träning. Så nu är det dags att ta tag i den biten på riktigt igen! 
Jag körde ett pass med cykelintervaller i torsdags. Sist jag provade på det var i våras och då fick jag ont i mitt knä och fick ställa in all cykling i över en månad. Mitt stora problem är alltid att jag vill så mycket men glömmer bort att jag snart är 40 år och att jag har psoriasisartrit och med det har extremt lätt att bli överansträngd och få inflammationer i min leder och muskelfästen. Nu har jag haft lite tid att läka och att stärka upp knät så nu funkade det fin fint!  

Fast vardagspromenader är a och o för välbefinnandet i alla fall för mig. Det är min meditation och rekreation. Där jag hämtar min energi och kraft från. 

Energi och kraft ska man även hämta från sömnen! När jag vaknade i torsdags och hade ont i ryggen, då fick jag nog!! Micke och jag borde ha köpt ny säng för längesen men så har det inte blivit av.

Så fort affärerna öppnade var jag på plats och inhandlade en Wellpur, vår extra fasta resårbotten kommer dock om 6 veckor! 

När man promenera kan man se att hösten är på ingång. 

Den här fyndade jag på annons nu får vi se om det blir för mig som för alla andra att sen slutar som en bra klädförvaring. Jag hoppas att den ska komma till användning i vinter när det är kallt! 

Trotts att man köper ny säng så är det ibland totalt omöjligt att sova. Har man något som snurrar runt så är det så för mig. Den första september tillträder jag som ställföreträdande butikschef. Jag går upp i arbetstid och för helt andra arbetsuppgifter. Inför detta skulle schemat göras om och att göra ett som är bra för alla, rättvis och sen få timmarna att stämma är inte helt lätt. 

Nu är det i alla fall klart! Jag ser verkligen fram mot mina nya arbetsuppgifter. Det innebär artikelanalyser, mycket siffror och statistik som jag älskar! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar