Anmäld, beställd och uppätna

Nu har jag anmält mig Blodomloppet, 10 km i Karlstad 30 augusti. Jag sprang 5 km här om dagen och vet att kroppen håller om jag springer långsamt så det är ingen rekordtids satsning detta.  
Utan jag ska njuta av loppet. Om man nu kan njuta av att springa 1 mil. Man kan i alla fall njuta av att man har förmågan att springa en mil för det är faktiskt inte alla som kan det och det är inte så länge sen som inte jag heller kunde det.

Efter massor av velande hit och dit gjorde jag slag i sak och beställde resan. Det blir Teneriffa i slutet av november för mig och mina troll. 
Jag har bokat en lägenhet på ett hotell som heter Green Garden Resort och så fick det bli all inclusive också. Jag tror jag tjänar på det för det brukar vara just glass och dricka till barnen som blir dyrast. Eller det är klart att det blivit billigare om jag skulle laga maten själv när vi är där nere men vad är det för semester då? Den här gången har jag kollat upp hotellet på TripAdvisor och det har fina recensioner. Hade jag vetat att den sidan fanns innan jag bokade hotellet på Zakyntos hösten 2013 hade jag förmodligen bokat ett annat hotell. För nästan alla hade skrivit att det inte gick att sova på nätterna för livet utanför hotellet. Man lär av sina misstag helt enkelt!  

I fredags drog Micke till Dalarna på det årliga kräftfisket. I år följde jag inte med som jag brukar, för att jag skulle jobba på lördagen. Istället körde vi mysdag här hemma.
Långpromenad med alla mina favorittjejer! Sen pizza på det! Vi letade Pokémon så klart. 
 
Jag hade till och med en i köket! 


Micke fick 199 kräftor och medan jag jobbade igår så var det storkok här hemma. 
Igår kväll serverades nykokta kräftor och Västerbottenpaj här hemma. 
Pajen var väldigt god och jag har ätit årets kräfta. Jag är ju inte så förtjust i de där små krypen så jag äter för alltid bara en per år! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar