Närinsintag, styrka och farsdag

Nu har jag precis pratat med Värmlandstrafik. Igår var Emils buss försenad så han missade sin anslutningsbuss. Han blev avsläppt och nästa buss skulle inte gå förrän 00:35. Nej tack säger den här mamman jag ska inte ha min sextonåriga son ensam ute vid E18 fram till halv på natten. Finns inget nummer man kan nå någon på efter kl 20 på kvällen. Jag åkte och hämtade honom så klart men arg var jag. Jag fick i alla fall ett bra bemötande när jag ringde och han lovade att ta upp detta med de berörda. 

Det skulle bli en vecka men nu drar jag i gång min 4:e vecka med LCHF eller jag kör en liten variant. De flesta dagar ser näringsintaget ut som bilden nedan.  
Plus minus 300-400 kcal. Jag räknar inte men registrerad för att ni skulle få se hur det ser ut. 

Som jag skrivit om tidigare gör jag inte detta för att gå ner i vikt utan för att kroppen ska må bra. Är det helg oh kalas så tar en bulle och en tårtbit kanske men jag tänker på hur jag mår och om jag också skulle äta av alla 7 sorters kakor så mår jag inte bra, så jag låter därför bli. Jag har heller inte vägt mig den här gången, jag försöker göra mig av med vågen helt och hållet. Jag har nämligen läst att man ska försöka ha ett mål och ett fokus när man tränar. Vi kvinnor ansågs vara speciallister på att ha många mål. Man vill bli snabb, stark och alltid det sista så vill jag gå ner några kilo också. 
Målet med min styrketräning är att lyfta min egen vikt i marklyft, målet efter det är att lyfta 100 kg och att göra en chins 

Detta är en chins, vet inte ens om jag kommer kunna göra detta någon gång. Som liten var jag bra på detta, jag var en klätterapa men av det finns inte mycket kvar men jag tror att jag kan tekniken även om jag inte orkar lyfta mig själv än :) 
Det är väldigt varmt ute för årstiden men det var ju precis lika 2013. Det blev en lång härlig promenad igår.

Sen firade vi far på farsdag. 

Linnéa busade med Morris. Hela min telefon var full med Morre bilder. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar