Olika strumpor, städlördag och vinter cykelbyxor

Det är väll inte så noga sa hon min Ninni!

Sanningen är den att hon orkar i alla fall inte bry sig om såna oväsentliga saker som färgen på strumporna. Huvudsaken är väll att man har strumpor på sig.

I fredags tog jag först en promenad med Linnéa runt sjön, sen gick jag själv på en lång promenad i höstsolen. Linnéa älskar när det bara är hon och jag och hon kan fråga. För hon är så vetgirig och hon är otroligt klok. Den här inlägget som hon själv har skrivit delade hon på facebook här om dagen:

Mycket stolt som mamma blir man när man ser en sån här status, från sin elvaåring. Hon kan och vet väldigt mycket om vårt samhälle och vad som händer i det.

Micke kom hem precis när jag kom från min långpromenad som varat i 3 timmar, vet inte hur långt det kan ha blivit men gissar på 15 km totalt så låren kändes lite stela faktiskt.

Det blev tacos till fredagsmys den här veckan och så lite chips och dricka till barnen och ett glas god Cava till mamma.

Jag vet inte vad det blivit för fel på mig eller vad det är. Jag vaknar så tidigt på mornarna. Lördag morgon startade jag redan klockan 06:30 och det tycker jag är lite för tidigt för en ledig dag. Fast det går inte att komma i från att man hinner med väldigt mycket saker när man går upp tidigt.

Vi hade tänkt hitta på något roligt då på lördagen men det fanns väldigt många måsten som vi borde ta tag i. Så vi gjorde det, vek tvätt och städade hela dagen. Som belöning för att barnen hjälpte till fick de baka

CupCakes

Mammas belöning fick bli en löptur på elljusspåret!

Micke fixade en underbar middag

Pepparrotskött!

Detta är också underbart Ingefärste. Perfekt efter att man varit ute och blivit blöt och kall och förlorat vätska.

På kvällen kom Lizette och Urban. Hon börjar bli väldigt rund nu våran Zätt och hon tycker det är tungt. Hon har 58 dagar kvar till beräknad förlossning nu!

Idag hade jag en så kallad bara vara dag. Jag hade alltså tid att måla naglarna först mörklila sen ångra mig och måla dem med guld istället!

Det lila var snyggt men jag fick ingen bra struktur på det så därför bytte jag färg.

Förre helgen köpte jag mig ett par nya cykelbyxor såna som man ska ha på vintern.

Dem tillsammans med skoskydden gjorde att det inte alls var så kallt att cykla idag.

Det var inte min snabbast tur men det kändes så himla bra i kroppen!

Jag har jäkligt ont av min hälsporre och vet inte som sagt om det är samma fot eller om det börjat i andra foten för jag kommer inte ihåg vilken fot det var jag hade ont i men jag tror att jag fått ont i andra foten faktiskt.

Nej fy vad jag är trött nu, klockan är snart nio men eftersom vi ställde om den inatt så är jag helt slut faktiskt så det blir nog att krypa ner helt enkelt! natti natti

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar