Cykelintervaller, monster rabarber och en ny handväska

Igår var det villa från allt vad träning heter, jag var jätte sugen på att ge mig av på en cykeltur men nej jag skulle INTE. Jag hade träningsvärk from hell. Jag gick tydligen inte helt normalt vilket min dotter påpekade när vi var till blomsteraffären.  Varför hade jag sån träningsvärk då.  Jo jag har inte alltid världens smartaste idéer och den jag fick i förrgår är en av mina sämre…. Jag tänkte intervallträning på cykel, hur ska jag göra då? Jag kan ju inte ta min racercykel men smala däck och köra upp för något skogsbacke men jag kan ju ta min tantcykel. Nyttorpsbacken blir ju kanon 3 km lång och en stigning på 202 m. Fast ibland får man kanske skratta lite åt sin oförmåga att förstå hur jobbigt det kommer att bli. Efter 500 m brant uppförsbacke och jag lovar att den är brant fick jag stanna och kräkas, så jobbigt var det. Är det verkligen möjligt att det är så jobbigt? I takt med att pulsen började återhämta sig gjorde jag ett nytt försök… kom 300 m den här gången… så där höll jag på och efter 1,5 km kastade jag cykeln i diket för även om det var en nära döden upplevelse sist jag försökte springa upp för den här backen var det inte riktigt så jobbigt som att försöka cykla uppför.

Jag var helt slut när jag kom hem. 

Just nu sitter jag här vid datorn och det enda som hörs är mina knapptryckningar och datorns surr. Alla trollen sover än. Solen skiner och jag funderar på vad vi ska hitta på idag. Jag ska cykla i alla fall för träningsvärken har börjat ge med sig och nu väntar en intensiv jobbperiod fram till jag går på semester den 12 juli. Så det är blir liksom att passa på. Det är underbart att vara ledig måste jag säga!

Igår var det 8 år sedan jag fann honom <3 mannen i mitt liv min Micke <3

Jag har skrivit det förut men det tål att upprepas, han är verkligen den snällaste människa som jag känner. Han har ett hjärta av guld. 


De här vackra rosorna har Louise gjort.

Hon gör dem av kaffefilter och sen målar hon dem med vattenfärg, dessa står på vårt köksbord! Hon säljer dem också om någon skulle vara intresserad. 

Den 5 juli skulle Magnus fyllt 47 år. Vi har varje år sen han gick bort firat hans födelsedag med att sätta blommor på graven och gå ut och äta. Nu jobbar jag den femte så vi gjorde detta igår

Det blev så fint! Vi passade också på att hälsa på farmor. På vägen hem stannade vi till vid Nygård (mitt gamla hus) och fick ta lite monster rabarber med oss hem. Dessa ska omvandlas till saft idag! 


Den här ungtjur visade upp sig för oss vid vägkanten, när vi åkte från farmor. Den stod kvar länge och tittade nyfiket på oss.

Vacker!

Trotts att jag hade en jätte bra dag igår så kände jag mig lite nere och vad kan då pigga upp bättre än en ny handväska?
Min man förstår verkligen inte detta men han har å andra sidan förmodligen aldrig känt känslan man får när man ska "flytta in" i en ny väska <3

Idag är i alla fall all min deppighet borta tack och lov. Jag har ju bestämt mig för att mina dippar är liksom lika naturliga och en del av livet som mina toppar. Jag är ju dess utom nästan alltid glad så en dipp då och då för man väll liksom stå ut med och hade jag dem inte så skulle jag ju inte uppskatta topparna. 

Nej nu är det dags att dra på sig cykelkläderna och ge sig av! Ska bara ge några tips till dig som går på strikt LCHF och tränar. Ladda upp med saltvatten innan du ger dig av! När du går på strikt så har du tömt dina vätskedepåer i kroppen och du behöver dricka mer under träning. Dricker du saltvatten så binder du vätska i kroppen som du behöver när du ska träna! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar