Reflektion :)

Mitt läsande går vidare, men man får nästan läsa ett kapitel och sen lägga i från sig och fundera på vad som står. Det finns mycket matnyttigt och många barn exempel men det är ju ingen livsbibel precis . 
Att lära sig att om man gör något för sin egenskull så behöver man inte för den delen vara egoistisk är en viktig lärdom att följa här i livet. Jag har väldigt svårt att göra saker för min egenskull för jag får dåligt samvete. Detta jobbar jag på och har gjort ett tag. 

Att vara självkritisk och ha självinsikt är en bra egenskap men man behöver hitta en balans mellan vad som är sund självkritik och inte.  

Vet inte om det är mig det är fel på men inom mig bor en liten dimon, jag har nu döp honom till Elako för har är på mig hela tiden och är så jävla elak. Han dyker upp i alla sammanhang och pikar mig. Här om dagen när jag såg mig själv i skuggan på marken var han där direkt och talade om att jag såh jävligt fet ut, i morse talade han om att jag var helt oduglig på att organisera. När jag kom från jobbet och var trött så frågade han mig om jag verkligen var så lat så jag tänkte ligga på soffan en stund. Det finns viktigare saker att göra. Har du också en Elako så har jag ett tips, be honom helt enkelt att HÅLLA KÄFTEN! Jag har varit på honom så fort han har försökt nu och jag tror man måste vara extra tuff mot honom i början. Ja jag vet att detta låter helt flummig och en del tror kanske att det slagit runt på mig totalt men jag tror att det är många som har en egen liten demon som klagar på allt man gör. Nej be honom vara tyst så ska du se vad som händer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar