Inte ensam, Våfflor och ett eget sovrum

Ibland undrar jag var tiden tar vägen. Förra veckan var det verkligen skitmycket på jobbet. Normalt är det den absolut lugnast veckan just efter debitering men jag vet inte vad som hände förra veckan 🤯 för det var allt annat än lugnt. Lizette var hos mig och jobbade en dag. Trevligt med en kollega ibland. Efter omorganisationen på jobbet så är jag nu mer ensam om de arbetsuppgifter jag har och ibland känns de verkligen jätteensamt. 

Då tänker jag att det är tur att jag har så mycket människor omkring mig i min vardag ändå. Jag är verkligen lyckligt lottad som har så många nära och kära. 💖
Mina barn och barnbarn, min make, mina systrar och min mamma och pappa. Det är bara den närmaste familjen det, sen finns det många andra både släktingar och vänner som betyder mycket för mig. 

Oftast är det fullt upp när man är många. Det  är ofta någon eller något som man ska fira. Jag gillar att fira saker och hålla i traditioner. Nu var det pappa som fyllt år och så har det varit Våffeldagen. Jag tror alla uppskattade Våffellunchen Micke och jag fixade men mest uppskattad blev den nog av våra minsta trollungar. Jag tycker inte man ska missa ett enda tillfälle att fira, kommer man inte på något kan man ta ett glas bubbel bara för att det är fredag 🥂   

Emil den stackaren har burit benet och kan inte köra bil i nu läget, så han tar sig ingenstans. Micke och jag åkte upp till honom och bjöd på lunch, så han skulle få komma ut och lufta sig lite. Jag måste kolla om han vill komma till Påsk för då behöver jag åka och hämta honom.

Ellie 💖 har fått en alldeles egen mobil. Så nu har jag fått små söta meddelanden som får hjärtat att svämma över av kärlek. Hon har också kommit på att man kan ringa mormor om man har tråkigt och fråga om man får komma och leka. För mormor kan inte säga nej 🙈 Fast jag vill inte säga nej heller för den delen. 💖

Gustav har varit på Mitterminsmiddag och var så stilig och nästan otäckt lik sin pappa. Jag har ibland svårt att förstå att Gustav fyller 21 år till hösten. Det är nog så med de yngsta man vill inte riktigt att de ska växa upp. Även om jag på många sätt ser fram mot den tid som kommer, när det bara är Micke och jag. Jag var väldigt rädd förut att jag skulle bli ensam när barnen flyttat men det tror jag inte. Vårt hur är alltid fullt i vänner och barn även de som flyttat hemifrån.

Som jag har skrivit förut så har jag nu mer ett helt eget sovrum. Jag har i och för sig ett helt hus jag kan inreda men det har varit så roligt att pyssla i mitt alldeles egna sovrum. Jag har inte kostat på att tapetsera om eller så och det ska jag inte göra heller. Utan jag har gjort det bästa av det jag har.  Det senaste är en glashylla som jag satt upp.  De är nästan roligare att inreda av det man har och se om man kan använda saker på nya sätt. Som glashyllan, väskan jag hade på mitt bröllop, påsen med berlockerna jag köpte i London och en present från Lollo och en från min mamma. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar