Arbetsfördelning, nationaldagen och smörgåstårtor

Det blev inte riktigt som vi tänkt oss med paviljongen. Vi hade noga mätt vår altan där den skulle stå utan en tanke på att husväggen sticker ut så där en 6-7 cm. Så vi fick lov att bygga ut.
När vi nu ändå gjorde det, tog vi till lite extra. Eller Micke kanske jag ska skriva för jag tyckte vår arbetsfördelning var perfekt men Micke tyckte inte att titta på och dricka vin var ett arbete 😂😂 

På självaste nationaldagen kunde vi inviga Paviljongen. Nu saknas bara lite nya möbler så blir det perfekt. 
Invigningen bestod i grillat kött och pommes tillsammans med vår finaste Ellie bebis, hennes mor och far. Sen hade vi äran att få besök av Mats och Rosie också ❤️❤️

Det närmar sig, idag har jag skrivit ut startbevisen
och jag har besiktat Bo-bil också
Hon fick två tvåor men jag kan i alla fall köra med henne ner till Motala på lördag. Det är väldigt mycket som ska hända de kommande dagarna. Student, bal och Halvvättern.
Lizette har varit här och provsminkat lillasyser, detta är allt ni får se än så länge! Jag är evigt tacksam att jag har min man hemma just nu. 
Ikväll har han gjort alla smörgåstårtor till studentmottagningen i morgon medan jag försökt att packa husbilen med allt som ska med till Motala.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar