Lax, resor och körkort

Det är inte okej att vakna med ont i halsen när man är ledig eller det är väll aldrig okej att ha ont i halsen 😭 fast extra tråkigt när man har massa planer som inte innefattar halsont. Sen har jag ont i huvudet också 👎 

Idag är det en vecka sen vi kom hem från Teneriffa och detta är också min första lediga dag. Jag har kört min långperiod så idag är dagen det sista ska bli uppackat från resan är det tänkt. 

När jag jobbar mina långdagar blir verkligen inget gjort här hemma. Ja barnen hjälper till och tar hand om disken men sånt här annat som behövs, ligger snällt kvar och väntar på mig. Förutom att packa upp har dammsugning en hög prioritet idag. Bäst att ta hand om dammråttorna innan de skrämmer katten 😂

Jullaxen är fångad! 
I helgen kom min kära make äntligen i väg ut på sjön. Vädrets makter har verkligen varit emot honom och så fort han varit ledig har det blåst så mycket att han inte kunnat åka ut. Den här gången var i alla fall både fiskelyckan och vädret på hans sida! 

Är ni klara med julklapparna? Jag ska strax ge mig ner till affären och hämta några som jag beställt. Jag är övertygad om att näthandeln kommer slå alla rekord även i år för vi har haft så mycket paket på jobbet. 
Så här ser min bil ut och det är -12°C ute så det är inte så lockande

Detta längtar jag tillbaka till. Det kommer bli fler resor kan ni vara säkra på. 

Jag är väldigt stolt över mig själv som faktiskt vågar resa i väg själv, för det har inte alltid varit självklart. När Louise och Emil var små hade jag en väninna som jag beundrade väldigt mycket för hennes självständighet och att hon reste vart hon ville på egen hand. Jag vet att jag tänkte, en gång ska jag också bli så modig och inte låta min egen rädsla stoppa mig. Första resan ensam var till Island med Linnéa och Gustav. Om jag skulle säga att jag inte var nervös och totalt livrädd den gången så skulle det vara ljug men resan gick bra och min planering höll. Micke stöttade mig hela tiden och fanns ett telefonsamtal bort bara.  

Gustav och Linnéa beskriver resan fortfarande som en av de bästa. Island var en upplevelse. Ända sen jag var liten har jag velat resa till Island. Det var en dröm jag haft väldigt länge. Så att få förverkliga det var en upplevelse bara det. Jag har växt mycket av att våga göra saker som jag inte trodde. Det handlar inte bara om resor utan även andra saker som halvklassikern och Vätternrundan. Att våga tro på sig själv, du kan om du vill man måste bara våga prova! 

Detta är också en dröm som går i uppfyllelse, själv minns jag så väl känslan när man fick sitt körkort
Igår klarade Lollo sitt! Stötdämpare är beställda till henne bil och så fort det kommer ska vi fixa det och vinterdäcken ska på. Sen besiktning, så hon kan tuta och köra sen. Så mycket bensin ett studiebidrag räcker till förstås. 

Det har varit mycket om Lucia i media nu, på jobbet fick vi dock besök av den allra sötaste!

Fast ju när hon kom till oss hade hon slocknat, det är jobbigt att lussa. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar