Gös, gurka och möhippa

Jag har skrivit det förut och jag skriver det igen. Det är tur man har barnbarnen som vill åka och bada för mina barn vill inte följa med längre. När Lizette, Juni och jag var och badade var det 26°C varmt i vattnet så det svalkade nästan inte ens. Där emot fick vi med oss Gustav och Linnea på en båt tur för lite Gös fiske.

och de fick en varsin som sen bliv middag, dagen efter. 😍 Gös är utan tvekan det absolut godaste fisken som finns enligt mig.

Dagen efter Gösfisket åkte Gustav och Linnéa till Emil i Hagfors för att vara där några dagar och jag och Micke tog husbilen till Ludvika och spenderade lite tid med våra vänner. Vi besökte några olika gårdsbutiker. Käkade glass på våffelbruket och provade Måns Zemerlöws Cava ,den kan jag rekommendera. Vi avslutade vår lilla husbilstripp med en natt vid Djuprämmen. Där vi hade en väldigt trevlig kväll men en barndomsvän till Micke och hennes man.

Ser ni gurkan? Den kommer ifrån vårt växthus. Jag är väldigt stolt över den! Det är så himla roligt med odling och inte är det så svårt heller. Det som behövs är vatten men för att komma ihåg att vattna behövs ett liv som inte går i 180 hela tiden. Utan ett liv där man har tid att lägga 5 minuter på att vattna sina växter. 

Min lillasyster ska gifta sig. Så i lördags hade vi möhippa för henne. Det var längesen jag skrattade så mycket på en och samma dag. Det ska bli så kul att få gå på bröllop, det är inte så ofta man gör det. Jag har varit bara varit på 6 bröllop i mitt liv och då är två av dem mina egna. 

Ellie var så stolt när hon visade sin glugg, tänk att hon har tappat sin första tand och den 16 augusti börjar hon förskoleklass. 

I morgon börjar jag jobba igen, det är slut på semestern för i år. Den går alltid för fort... 4 veckor till hade jag inte sagt nej till. 

Fast för mig väntar en ganska spännande jobb höst med nya arbetsuppgifter och nya utmaningar. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar