4 barn, en lillasyster och glass i Nora

En gång i tiden var det vardag när alla 4 barnen sprang runt benen på en och bråkade med varandra. Nu är det "fest" när man får spendera tid med alla 4 samtidigt, för det är verkligen inte så ofta. Det är ju så livet ser ut men när man är mitt uppe i småbarnstiden så har man faktiskt inte en enda tanke på att den tiden tar slut. Jag skulle inte vilja ha småbarnstiden ogjord men jag skulle under inga omständigheter göra om den. 🙈 Jag förstår faktiskt inte hur jag orkade en 6 åring, en 5 åring en 2 åring och en nyfödd 😰 och deras pappa låg borta på jobb i 8 veckor när Linnea bara var 2 veckor. Egentligen kanske de inte är så konstigt att man inte tänkte på att den tiden skulle ta slut... för jag hann nog inte tänka. 

Ser ni kortet på Lillis. När Lollo är hemma har hon med sig Zelda katten och Lillis är så sur. Zelda är som en busig unge och vill leka men Lillis är exakt lika sur som hon ser ut på kortet. Så ingen var gladare än Lillis när jag skjutsade hem Lollo och Zelda till Örebro. Linnea fick följa med Lollo, Micke åkte i väg några dagar och fiskade och jag åkte till min lillasyster och myste. Blev riktigt bortskämd med jättegod mat, vin och skratt. 
Vädret är det sista men kan klaga på. Så det blev en del sol och bad, glass i Nora, mer bad och frukostar ute. Semester när den är som bäst helt enkelt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar