Husbilspremiär, student och 14 år i huset

Förra helgen kom Micke och jag äntligen iväg på årets första husbilstur. Det blev inte en så lång tur men vad spelar det för roll om platsen är vackrare än vackrast. Det enda riktigt negativa med alla fina platser vid någon av alla små sjöar/tjärnar är den helt obefintliga mobiltekningen. Nu åker jag inte ut i skogen för att sitta på min mobil men det skulle kännas tryggare att veta att man kan ringa om något händer. Förra helgen hade vi verkligen ett fantastiskt väder. Söndagen blev det en tur till Degerfors på tutbingo. Sol, fika, lugn och ro. 

Så i fredags var det dags för Gustav att ta studenten 5 av 6 barn är nu klara och vuxna. Det är något speciellt med studenten. Kanske för att man själv minns hur stor den dagen var. Efter utspringet på skolan hade vi ordnat med smörgåstårta och tårta hemma i trädgården. Så Corona säkert som möjligt. Min kompis Linda har målat tavlan ni ser på bilden. Det är Stina som hon målat och den fick Gustav av oss. 

Nu i dagarna är det också precis 14 år sen vi flyttade in i vårt hus som då såg ut som ett gammalt ruckel. Tror inte riktigt att vi fattade när vi köpte det hur enormt mycket jobb det skulle vara. Micke och jag har tillsammans nästan gjort allt själva. Vi har verkligen gjort det till vårt och jag är väldigt hemkär. 

Igår brann en fastighet ner till grunden i byn. Tack och lov så blev ingen skadad. Jag tycker eld är så otäckt. Det förstår verkligen allt som kommer i dess väg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar