Cyklat, StorforsRuset och konfirmation

Så har jag precis slagit ner rumpan här vid datorn, fått ut alla bilder och äntligen fått lite tid över till att skriva. Det är mycket nu, mycket men jag funderar på om jag någonsin haft det så bra och mått så bra som jag gör just nu. Våren håller på att bli sommar och med det börjar alla allergiska besvär försvinna.

Naturen är så vacker så jag blir nästan religiös :)

Jag och lillasyster har varit på en härlig cykeltur. Det är verkligen roligt att ha någon att cykla tillsammans med. Idag kände jag mig stark, benen var pigga, vädret var toppen och humöret på topp!!

Nu är jag nyduschad och luktar gott av den fina presenten jag fick av Lollo när hon kom hem från Polen i morsdagspresent. 

Tror hon känner sin mamma ganska bra för den var verkligen en doft för mig. 

Som jag skrev har det varit sjukt mycket ett tag nu så jag verkligen njuter av att vara ledig just nu. Jag kände mig så frustrerad över allergin och astman som gjorde att jag inte orkade träna. Men i torsdags drog jag i väg på ett långpass, jag hade bestämt mig för att det var positivit tänkande som gällde och jag fick en bra runda. Den ska jag ta med mig i minnet när jag nästa helg ger mig i väg på Tjejvättern. 

8 mil är det längsta jag någonsin cyklat. Tjejvättern är 10 mil och det ska bli så spännande!! 

En annan sak som var väldigt spännande var StorforsRuset. Vi arrangörer var riktigt nervösa innan det var dags.

Pia, Sara och Mari
Vi hade inte behövt vara så nervösa för det gick väldigt bra! Vi fick så mycket positiv respons att det var värt var enda sekund vi lagt ner i arbeta på detta. 

(Bilden lånad från Storfors kommuns hemsida)
Det blev 78 startande, vilket är många fler än vi vågat hoppats på. Detta var verkligen otroligt roligt så nästa år kör vi igen!! 

Passade på att fota mitt Paradisäppelträd medan det blommade. De är så fina synd bara att de blommar så kort tid.   

Ja det är ju nästan sommar och årets första dopp är utfört! 


Tillsammans med mina troll, Micke är en badkruka så han har kvar sitt första dopp!

Tänk var åren går och barnen blir stora. Helgen som gick konfirmerades Emil. 

Han är stilig min son! 

De var inte så många 

Stolta föräldrar!

Det är roligt att man är många i släkten och vi har ett stort hus men inte ens jag får plats med 28 personer så därför blev det fika på hembygdsgården med alla nära och kära efteråt! 

Micke har haft kortvecka på jobbet och igår kom han hem med denna fina till mig

Som jag skrev till att börja med i inlägget. Jag vet inte om jag någonsin i mitt liv haft det så bra som jag har det nu. Jag försöker att njuta av var sekund och ta vara på alla underbara stunder som finns.

Jag tar inget i livet för givet utan jag är så glad för varje stund! Jag är så tacksam över alla fina människor som finns runt omkring mig. Jag tror att det är viktig att man då och då i livet stannar upp och funderar på det. Jag tror det är viktigt vare sig man mår bra eller inte. Mår man inte bra är det såklart extra viktigt att ta reda på vad som är orsaken till det. Fast att stanna upp i vardagen och se allt. Min syster skrattade lite åt mig en dag här när jag pratade om hur bra allt var och sa: Du var fan blivit frälst Pillan. :) 
Nja det har jag kanske inte men jag har tagit några väldigt viktiga beslut i mitt liv det sista året. Det har handlat om att må bra om att göra sånt som är bra för mig och framför allt välja de människor som ska få finnas i mitt liv och som ska få min energi! 
Nu ska jag åka med min make och helghanda!  

3 kommentarer:

  1. Lilla Du, Agneta utanför Piteå tycker att Du ger så mycket positiv energi med Dina ord och tankar runt livet och allt som därtill hör! Vi har alla nåt' att vara belåtna över, dock är det ibland en konst att se det.
    Jag njuter av försommaren, så det tar ont.... ha det gott!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag hoppas du får en toppen fin sommar uppe i Piteå Agneta
      Kram Pillan

      Radera
    2. Det önskar jag att Du och Din Familj också får! Kommer Ni nån' gång hit uppåt med husvagn får Ni stå på vår tomt och så får Ni "all in Close". Plus bada i havet ! / Agneta.

      Radera