Mycket, ålder och StorforsRuset

Den här veckan har gått i 180. Jag hade en lång lista med att göra den här veckan och jag har betat av hela listan. 

Lollo åker till Polen på fredag med skolan. Det är något som kommunen bjuder alla nior på. Jag tycker det är fantastiskt att kommunen bjuder på detta. Känns väldigt bra att veta att en del av den skatt man betalar går till den här resan. Emil är på konfirmationsresa till Göteborg den här helgen. Det är en del man måste fixa med när de ska ut och resa. 

Det hände något märkligt på jobbet. Det kom in en kund som jag inte kände igen. Han skulle förnya sitt Lotto och jag läste hans namn. Han hade ett ovanligt namn och exakt samma namn som en kille som gick i parallellklass med mig på högstadiet. Namnet är så pass ovanligt att det förmodligen bara finns en som heter så. Vi kände inte igen varandra och jag sa inget för vi kände inte varandra på högstadiet utan enda anledningen till att jag kommer ihåg honom var just hans ovanliga namn. Det första som slog mig sen var: har jag också blivit så där gammal. Han såg ju ut att vara 40 år i alla fall. hm.... det är ju jag också snart faktiskt. Det blev så påtagligt hur mycket man förändras för jag som sagt kände ju inte igen honom ens. 
Förutom att det då inte ser ut som om jag bytt frisyr på 20 år som det är mellan bilderna så inser jag att det händer mycket på 20 år. Jag skulle dock inte vilja vara 17 år igen! För jag älskar mitt liv och alla de människor som finns i det precis som det är nu. 

I torsdags bockade jag av flest grejer på min att göra lista. På kvällen var det styrelsemöte med BK-Filippa här hemma och jag bjöd på ost och kex. När Filipporna åkt hem hade trollen ost och kex frossa :)


En sak som tagit mycket av min tid den här veckan är StorforsRuset. 
Polistillståndet har kommit så nu är det bara att köra! Jag har fixat sponsorer och igår kväll hade jag anordnat ett träningslopp för att komma och känna på banan
Vi blev 8 stycken som provade på! Jag gick ut med detta på FB och ni kan ju gissa hur förvånad men också glad jag blev när jag såg att kommunen delat min status på sin hemsida. 

Vi avslutade kvällen med gillat och vin tillsammans. 

Micke har varit och fiskat!
och det gick bra som ni ser! :)


Saknar min lilla Emil men jag tror Stina saknar honom ännu mer! 

Jag har känt mig lite stressad över att jag inte cyklat så mycket ännu. Vädret är helt kast för att cykla också men man får ju lov att göra det i alla fall, problemet är att det är kallt och fötterna är mest utsatta. Det blev i alla fall 34 km igår och i torsdags var jag på gymmet och cyklade och tränade styrka. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar