Matlust, allergitabletter och en fin fisk som fick bli söndagsmiddag

Jo jag frisknade till men jobbade hemma hela veckan. Tyckte det var väldigt dumt att åka till jobbet när jag kan jobba hemma och riskera att smitta ner någon annan. Det tog sen nästan en och en halv vecka innan jag hade någon vidare matlust igen. 

Jag tog mig till och med i väg till gymmet i fredagsmorse. Jag kände mig väldigt stark och la på lite tyngd i knäböjen den här gången. Allt är ju relativt.... tyngd och tyngd... ja lade på 50kg 🙈 och just nu räcker det gott och väl. Det betydde att jag kunde bocka av mitt sjunde träningspass. När jag genomfört 10 pass ska jag som belöning få köpa nya träningströjor. Sa att jag skulle köpa taits först men insåg att det har jag ingen brist på. Däremot har jag dåligt med t-shirts.

Jag hittade en så himla söt skål på loppis. Jag tänkte jag skulle ha godis i den. Sen tänkte jag, men snälla Pillan nu har du allt blivit tant på riktigt 😂😂 Tant eller ej så blev det bara godisar i skålen under påsk och då ska man ju ändå vara påskkärring tänkte jag.  
Jag måste berätta om en idé jag fick. Jag gillar långa halsband och har köpt stenburar som jag har kristaller i. Jag tycker det är väldigt fint att bära kristaller på det sättet. Då kom jag på att spelkulor av lite större storlek skulle nog också passa fint och visst gjorde de det. Köpte i flera olika färger för att kunna matcha med olika outfits. 

Tänk vad lite sol kan göra för energin. Jag har både kommit i väg och tränat och kommit ut på promenad. Jag var på återbesök hos reumatologen förra veckan de har skickat en remiss till en fysioterapeut som kan detta med reumatisk och styrkelyft. Jag tycker det går bra men är väldigt lätt att överbelasta. För det kan få långvarig smärta som konsekvens. Annars var de väldigt nöjda med mig. Jag är också väldigt nöjd med den behandling jag får. Även om det innebär att jag måste ta sprutor en gång i veckan.  

Våren är på gång och vitsipporna har börjat titta fram. 😍 Man ser vårtecken överallt och skulle jag inte se de. Så känner jag de i min näsa som rinner trotts allergitabletter just nu. Jag är väldigt tacksam för att det finns mediciner både mot det ena och det andra. 
I helgen som var fyllde Emil 25 år. Vi var upp och firade honom. När jag började blogga hete min blogg Pillan med de 4:a små trollen Då var de verkligen så Linnéa var precis nyfödd när jag startade den. När jag flyttade bloggen hit till Blogger döpte jag om den. För de var inte så små då. Då blev det Pillan och Trollen. Under en tid tänkte jag döpa om den till Pillan och tonårsmonstren men nu är även den tiden förbi. Så den får fortsätta att heta Pillan och Trollen för de är ju mina Trollungar även om den minsta fyller 20 år i år. 

Micke var ut och fiskade i helgen och kom hem med en fin fisk som fick bli söndagsmiddag. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar