Rosa golfbollar, grillat och nära vänner

Linnéa åkte till storastyster några dagar förra veckan och jag fick en då också möjligheten att krama både Lollo och Zelda. Zelda är Lollos katt den vita lurviga ni ser på bilden. Jag har haft en bra vecka. Jag tycker det är skönt att vi äntligen fått lite värme. I fredags kunde vi sitt ute och käka. Vi körde grillat igen. 😀 Vi brukar alltid grilla så mycket i början av sässongen att vi nästan hinner tröttna på det innan sommaren är slut men bara nästan. 
Ser ni mina fina rosa golfbollar? Det var så att jag skulle ha rosa bollar som inredningsdetalj i hallen. Jag är och har alltid varit intresserad av heminredning. Jag följer inga trender och jag blandar hejvilt mellan stilarna som finns. Vilket då blir min stil. Som sagt så skulle jag ha de där rosa bollarna för att golf är personligt för mig och Micke och rosa är den färgen jag har i andra detaljer i hallen. Tror ni Micke förstod det första gången jag bad honom köpa rosa golfbollar till mig? Nej, det gjorde han inte, utan kom hem med cerise rosa bollar för att de syns bättre i gräset 😂😂 Tillslut så förstod han i alla fall och jag fick bollar i exakt kulör. 👍 

Linnéa har också experimentera med kulörer, jag tyckte hon blev jättefin 💖Hon och jag gjorde klart i målarrummet också. Pappershållare, stolar och lampa kom på plats. 

Jag tycker man hinner så mycket mer när det är ljusare ute. I torsdags jobbade jag först och främst sen var vi och kollade på Ellies fotbollsträning och sen fick jag besök av min Therése. Eftersom hon bor 25 mil från mig så ses vi inte så ofta som vi skulle önska. Jag har oftast inga sysselsättningsproblem och jag har en stor familj men jag saknar faktiskt att ha en riktigt nära vän på nära håll. Därför njuter jag alldeles extra när jag få en kväll med någon av mina allra närmaste vänner. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar