Sista semester dagarna, tutbingo och plommonmarmelad

Jag är redan inne på min andra arbetsvecka, pigg och fräsch efter semestern!!
Ja nu ska jag inte överdriva men lite energi har jag har faktiskt samlat på mig.
Sista semestertrippen gick till Göteborg och Ullared

tillsammans med lillasyster, hennes Wilma och min Linnéa
Jag kan på riktigt inte minnas när jag skrattade så mycket som jag gjorde under de dagarna vi var borta. Jag hade ingen aning om att man kan bli hes om man skrattar väldigt mycket men det kan man. Det tog över en vecka för mina stämband att återhämta sig men nu kraxar jag inte längre i alla fall. 

Nu börjar det bli höst och det är min favorit årstid. Okej november höst och kräkregn kan ju kvitta men september och oktober höst

Den höga klara luften och man kan andas igen. Nu slog det i och för sig till och blev 29°C varmt igår och de gillar jag verkligen inte! För jag är så himla varm hela tiden. Jag kan på riktigt inte komma ihåg när jag frös sist eller jo när vi var ute med husbilen i april Micke och jag och vi vaknade på morgonen och gasolen tagit slut och vi hade ingen värme. Då frös jag lite när jag gick upp men då var det och andra sidan bara 9°C i husbilen. Jag lästa att man kan känna sig varm som en biverkan på Levaxinet och det förklarar ju en hel del i så fall. Jag trodde jag höll var på väg in i klimakteriet. Tyckte kanske att det var lite tidigt, jag är ju ändå bara 42.

Micke och jag har skaffat oss ett ny hobby

Tutbingo! Det är skitmysigt, vi har med oss fika!

Har ni också fått massa frukt på era träd i år? Jag tror aldrig vi har haft så mycket som år.
Vi har gjort plommonmarmelad. Det var supergott med Digistivekex och Kvibille Gräddädel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar