Träning, cykelklubb och skolstart för Lollo

Alltså jag säger bara det 100µg Levaxin det är grejer det!! När jag tog prover inför ADHD utredningen låg tsh på 0.71. Jag är så glad att jag stod på mig om att höja Levaxin dosen så att jag skulle få ner tsh till under 1. Jag har inte känt mig så här pigg på evigheter. Jag har kunnat träna!

Jag har både styrketränat, sprungit och cyklat. Jag är med i en cykelklubb vars mål ät att cykla, äta god mat och dricka gott vin. När jag blev tillfrågad kände jag på en gång att detta är cykelklubben för mig. Klubben har bestämt att vi ska försöka cykla 500 mil tillsammans i september och jag är såklart på . 50 mil är målet men så långt kommer jag självklart inte hinna cykla men så många mil som möjligt ska jag hinner.

Det är 1 september idag och snart är det dags för min Lollo att ge sig tillbaka till Örebro och universitetet. Jag älskar att ha henne hemma och det har jag fått ha hela sommaren <3

Förmodligen kommer det att göra ont i hjärtat när jag ska lämna av henne. Själv längtar hon efter sina vänner och det förstår jag.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar