Semester, sol och sommar

Det är exakt en månad sen jag skrev något sist. Sen dess har jag hunnit med ganska mycket faktiskt. Jag har haft tre och en halv vecka härlig semester. Jag har vilat och jag har tänkt genom ganska mycket saker. Jag har också börjat må väldigt mycket bättre. Jag är så mycket piggare även om jag just idag är lite slö efter att ha gått upp klockan fem, fyra dagar i rad. Jag har till och med börjat cykla lite igen!
Det är så roligt med min nya cykel, ny är den inte utan begagnat men det är sjukt kul att cykla MTB. Jag blev först sugen på att cykla något lopp men har bestämt mig för att inte sätta in några prestationsmål förrän mina blodprover är bra.

I år hade Micke och jag tre veckor semester samtidigt. Det har aldrig hänt på alla de år vi varit tillsammans. Vi startade vår semester men att åka runt Vättern med husbilen.

Vadstena slott!
 
Barnen är så stora nu att de inte vill följa med längre.
Vi har köpt oss en varsin cykel som vi hade med oss. Ett av målen var Gränna. Där skulle vi ta båten över till Visingsö och cykla där. Det var så himla mysigt! 

Nu var det i och för sig Mickes idé att vi skulle cykla på Visingsö men att han och jag cyklade tillsammans är helt utan tvekan en av de saker som jag aldrig trodde jag skulle få uppleva med min man. Han hatar att cykla men jag tror till och med han tyckte att det var mysigt.

Nu är jag ingen fotbolls person men klart vi var tvungna att kolla när Sverige spelade


Liten Tv, i en kokhet husbil fick duga. Tur det fanns några öl att släcka törsten med.
Efter fotbollen var jag helt kokt slängde mig i vattnet vid Karlsborgsgästhamn
Vi hann också med lite solnedgång och bad hemma med barnen innan vi avslutade första semesterveckan
Hos våra fina vänner i Ludvika!

Jag kan inte klaga på mitt semesterväder. Fast eftersom det här är min blogg och jag får skriva vad jag vill. Så tänkte jag ändå skriva att jag tycker det varit för varmt. Nu är jag väldigt trött på den här värmen.  Jag är rödhårig och välisolerad så att säga och jag tycker inte att det är skönt, jag är svettig hela tiden. Lollo sa till mig att man inte kan gråta över att det är för varmt men det kan man vist. Det hjälper inte men gråtit en liten skvätt över värmen och solen har jag faktiskt gjort.

Jag har också hunnit med att vara på min favorit camping vid Vänern flera gånger. Det blev en tur med min syster och våra tjejer, en tur med Ellie och en tur med min barndomsvän Therese och hennes barn.

Campa är verkligen avkoppling för mig, jag tycker det är så mysigt att laga mat i husbilen och bara vara.

Sista semester helgen tillbringade vi här!

Shopping, god mat och bästa sällskapet.

Mina grabbar tycker kanske inte längre att mamma är den som är absolut roligast att umgås med.

Fast när mamma bjuder Sushibuffé då är det inga problem att få med sig dem.

Jag har inte varit hemma många dagar på min semester men det har varit så skönt och roligt att hinna med sånt som man annars inte göra.
En helkväll med mat och prat tillsammans med gamla Coopan personalen har jag också haft under semestern. Så roligt att ses och så saknade de är mina
arbetskompisar.

Det absolut sista som hände på semestern var att den här jävla lilla skitlampan började lysa igen 
Jag hatar min bil!!! Köp vad ni än gör inte en Tiguan!!
 
Jag ska köpa ny BIL!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar