Studenten, målgång i Motala och låg puls

Så har vi kommit fram till midsommarafton och jag har bara några dagar kvar att jobba innan jag går på semester. Det är en mycket välbehövlig semester kan jag säga.

Fast jag vet inte om jag kan vila mig pigg igen. För trötthet tillhör ju troligen min hypotyreos och helt pigg blir jag nog inte förrän jag är rätt medicinerad. Jag är verkligen trött på att vara trött. Trött på att vara nedstämd och känna mig orkeslös. För det stora problemet är att livet inte stannar upp, bara för att jag inte orkar hänga med utan det fortsätter i samma takt.

Nu har alla mina barn sommarlov! Emil har tagit studenten, Gustav har slutat nian. Jag kan inte vara stoltare över mina barn än vad jag är.


Finaste Emil

Här är de alla de våra!

Stolta föräldrar!!
 
Gustav har ni gått klart grundskolan

Helgen efter skolavslutningen hade jag semester. Meningen var ju att jag skulle cykla tjejvättern men det blev ju inte så i år som jag skrivit om tidigare. Campingplatsen var betald sen innan och jag hade som sagt tagit semester så jag åkte ner till Motala i alla fall.

Jag hade sålt min startplats till min lillasyster Sandra som cyklade tillsammans med sin bonusdotter. Jag stod och tog i mot dem i mål. Det var lite plågsamt att vara på plats i Motala utan att få cykla. Nästa år då hoppas jag att jag ska kunna vara med. Vädret var i alla fall helt fantastiskt under helgen när jag var i Motala. Nästan galet varmt.
Solnedgång över Vättern

 
Jag tog en lång strandpromenad på lördagmorgon. Varamon i Motala är väl värt ett besök om ni inte varit där.

 
Pappas sambo cyklade Halvvättern på söndagen och även då var jag på plats och tog emot vid mål.

Sen kom min Therese med sina barn och hälsade på mig.

 
Då var det så varmt att jag badade med kläderna på!
 
Trotts att jag inte är helt pigg har jag försökt att börja träna lite i alla fall så mycket att kroppen kommer igång lite smått. Jag har fått med mig min Lizette och det är väldigt roligt att ha en träningskompis.

Syftet är inte att prestera något utan att bibehålla det jag har.
Jag har varit i väg på ett konditionstest på jobbet och ska tillbaka till hösten. Min kondition var bra trotts att jag har övervikt och inte tränat på länge. Han som gjorde testet sa att det är verkligen skillnad på om man har övervikt om man är tillräckligt tränad för att bära den än om man inte är det.
 
Jag gillar att träna och jag försöker verkligen men den här jävla sköldkörtelsjukdomen gör förutom att jag är trött också att jag har väldigt låg puls (42/min i vila och i mitt fall beror det inte på att jag skulle vara extremt vältränad) Det som händer när jag tränar med min långa puls är att blodtrycket inte riktigt hänger med, så jag får blodtrycksfall och bli fruktansvärt yr. Jag är orolig för att jag faktiskt ska svimma så därför är det extra skönt att jag nu mer har fått en träningskompis.
 
I morgon är det dags igen för oss.
 
Som sagt är det midsommar idag och vi ska inte ha vår traditionella midsommarfest hemma som vi haft i alla år. Jag jobbar även i morgon så därför har vi fått ställa in den i år. Känns lite konstig faktiskt. Nu familjen ses hemma hos syster Sandra så lite firande blir det i alla fall.

Igår hade jag och Micke bröllopsdag!

I 5 år har vi varit gifta! Älskade Micke! Vi ska fira detta med semester till veckan!  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar