Inflammation, bowling och farmor

Måste tyvärr starta dagens inlägg med att varna för gnäll. Jag har tyvärr drabbats av inflammation i höften igen. 
Det räcker tydligen inte med att jag har en inflammation i foten utan jag var tvungen att få tillbaka den i höften också. Det är alltså dags för ett skov igen, jag är väldigt svullen i mina händer också. På måndag har jag en tid på vårdcentralen och då ska det tas beslut om jag ska få ytterligare en kortisoninjektion i höften. 
Blir det så kommer jag vara tvungen att ställa in Halvvasan. Jag har tänkt på detta jätte mycket. Blir jag inte bättre väldigt snabbt nu så kommer jag ändå inte kunna åka. Jag har på riktigt för ont helt enkelt. Jag hade bestämt mig för att åka även om jag hade lite ont men jag har inte LITE ont jag har jätte ont. 

Så just nu är det vila som gäller. Hur länge vet jag inte. 

Jag vet att jag inte kan hålla på så här. Jag kan inte träna stenhård till jag går sönder. Vila upp mig lite gran och sen köra hårt tills jag går sönder igen. Jag måste acceptera och respektera vad min kropp säger. Jag måste också verkligen tro på att jag har en reumatisksjukdom och anpassa livet efter det. Jag vet att jag kan nå väldigt mycket högre mål om jag arbetar med min kropp och inte emot den. Att smärta talar om att ta det lugnare inte att öka träningen ytterligare. Fast att göra allt till 110% när jag gör är ju så som jag är så att då inte göra det med träning är svårt! 

I lördags var jag i väg och spelade en bowlingtävling.

Jag åkte ut efter första omgången men Micke gick vidare till andra

Tyvärr fick inte han ihop spelet i andra och spelade långt under sin kappacitet. 

I söndags fyllde farmor 86 år och vi var där och firade henne. 

Idag har jag varit ledig. Passade på att åka och hälsa på min mamma. 

Det fick bli en semla också dagen till ära! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar