Minisemester, utmattning och husvagnspremiär

När man en gång haft utmattningssyndrom blir man aldrig som förut igen. Fast det är å andra sidan inte meningen heller för det var som det var förut som man blev sjuk av. 

Jag kan bli irriterad på att jag inte orkar eller kan göra saker som jag gjorde förut. Jag måste anpassa mig och inte köra slut på mig själv. Detta rimmar hemskt dåligt med att ha ADHD samtidigt som ADHD:n är troligen den främsta orsaken till att jag blev utmattad från början. 

Jag har sen semester i år så därför har jag tagit en vecka ledigt nu innan min kollega går på semester för att få vila mig lite. Fast jag vet inte hur det blev riktigt. Husvagnsmys med små tjejerna, tre dagar Karlstad en med mamma, en med min syster och en med Lollo för att se Jesus Christ Superstar. Golfdag med min faster, långpromenad och sen en husvagns helg med min man. 

Jag tycker inte att det är okej att jag inte ska orka. Min mamma säger hela tiden att jag måste acceptera och respektera och lyssna på kroppen. Jag försöker göra det och jag försöker också förstå att jag även blir trött av roliga saker. Nu sitter jag i alla fall på en väldigt fin camping och ska ta ett glas bubbel och njuta av lugnet. För på måndag är min minisemester slut. Så jag hoppas den här helgen ska ge mig massa energi. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar