Snö, överraskning och självsäkerhet

Vi har fått årets första snö men det blev inte lång varit utan den var borta redan samma dag som den kom. Vi har haft kalas för Gustav som nyligen har fyllt år. Han önskade sig jaktkläder och då fick han de såklart. Emil kom hem för att fira sin lillebror. Han håller på att ta körkort just nu Gustav och vi pluggar tillsammans. Jag övningskör med honom också och det är inte alls kul. Inte för att han inte kan köra utan för att jag är livrädd eller kanske inte livrädd men jävligt rädd är jag faktiskt. Det är obehagligt att inte ha kontroll. 

Det är allt bra mörkt och trist den här årstiden och jag går alltid ner mig lite på hösten. Jag försöker komma ut och promenera men vissa dagar vill man bara sitta inne och titta på Vinterstudion som precis har börjat sända. Skidskytte är det jag tycker är absolut med roligt att titta på. 

Mina små skruttisar har varit sjuka i nästan 3 veckor och jag har saknat dem jättemycket så i fredags åkte jag dit med en överraskning. En hel presentpåse med massa grejer. De blev så glada. Det är verkligen roligt att ge presenter när man ser hur glada de blir. 

När vi var till pappa för att fira farsdag i söndags fick jag träffa min lillasyster Tessa. Hon bor en bit från mig så vi ses inte så ofta. Då blir det alltid extra roligt när man ses. 

Det är en sak som jag tänkte på. Jag fyller snart 45 år vilket jag inte alls kan fatta men det är en annan sak. Det finns något som jag verkligen gillar med det. Det är den självsäkerhet åldern har gett mig. Jag vet inte om det är så för alla men för mig är det så. Jag har blivit vuxen på riktigt och jag är så mycket friare att göra som jag vill. Det känns väldigt bra. Jag gör inte längre saker bara för att man ska eller borde. Utan är mycket mer fri i att välja själv hur jag vill ha saker och ting. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar