50 års kalas, Juni-bebis och Lollo

Jag har så förbannat mycket träningsvärk i mina lår.
Jag fick med mig Micke till gymmet i lördags
Jag körde knäböj och eftersom det var väldigt längesen jag gjorde det körde jag inte speciellt tungt och det var nog tur det för som sagt det är ju tre dagar sen och jag har lite svårt att gå till och med.

Förra helgen var vi till Ludvika och friade Mats, som fyllt 50 år. Det är alltid lika trevligt att få en helg med våra fina vänner.

Nu har hon gått halva tiden min Lizette. I juni kommer den en liten

Juni. Det är alltså en liten flicka som kommer. Jag hade själv bestämt att jag inte fick börja köpa några saker eller kläder förrän Lizette varit på ultraljudet men nu har hon varit det.  

Så när jag var och hälsade på Lollo i Örebro passade jag på att handla lite kläder. Storlek 50, alltså så smått! Man kommer liksom inte ihåg från gång till gång hur himla små nyfödda bebis är. För se bara min Lollobebis som är ett huvud längre än mig och precis fyllt 21 år. 21 år är lång tid men jag kan exakt minnas känslan av när hon låg där som ett litet knyte i min famn endast 51 cm lång. Hon önskade sig vinglas i födelsedagspresent och det fick hon och så bjöd jag henne på Sushi för det vet jag att hon älskar. Jag längtar mest efter att få hem henne en helg just nu och bara pyssla om henne. 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar