Semester, tro och gitarrspel

När jag slutar idag går jag på 6 dagars semester!! Jag minns inte när jag var i sånt behov av att få vara ledig sist. Jag har tagit semester för att vila och inget annat. En solresa hade suttit fint men nu får det räcka med att bara vara ledig.

Jag känner mig lite piggare men jag har fått höja dosen på min medicin och det är en underbar känsla att vilja något mer än att sova.

En sak som jag vill just nu det är att greja hemma. Minns förra våren när jag önskade att jag skulle få en lust fyllt känsla för att greja i mitt hem. För då behövdes det verkligen städas.
Det behövs det inte just nu kan jag säga. För jag älskar att greja just nu. Fast i stället önskar jag att jag skulle få en lust fyllt känsla för att träna. Jag kanske ska lita på att den också kommer tillbaka med tiden. På bilden ser nu hur det blev när mina nya sovrumsgardiner kom på plats.
 
En sak som jag ska göra när jag nu är ledig är att åka på loppis! Det tycker jag är väldigt roligt, speciellt om man kan göra fynd 
Detta är mitt senaste auktionsfynd, jag var lite orolig att den inte skulle gå och få fin igen men det gick. Liljan heter denna och är för mig en sån där dyr sak jag aldrig skulle köpa till fullpris.
 
I tisdags var jag och Lizette på stor seans med Terry Evens från det Okända.
Som den skeptiker jag är tycker jag det var intressant. Jag vill tro, för det skulle vara så enkelt och skönt att göra det. Fast mycket i min natur är alldeles realistisk för att kunna tro. Jag vill ha bevis och det är ju verkligen det man inte kan få.
 
Tro är en svår och stor fråga för mig, ja det är ju det för de flesta. För det är ju det man krigar om ute i världen så jämför man med det, så är kanske min tro inte en så stor fråga egentligen. I och med att människor söker trötts i tron och ofta hittar den där så spelar det kanske inte så stor roll om det är hittipå eller sanning. För i det fallet har ju tron gjort sin uppgift och tröstat.
 
När jag kom upp på morgonen på hjärtansdagen

Låg den här på bänken i köket från min Linnéa. Jag blev helt rörd till tårar. Älskade ungen min <3  

Och den här älskade ungen spelar för sin mamma ibland. Jag älskar ljudet från en akustisk gitarr. Jag tror att det beror på att mamma spelade för oss under vår uppväxt. 

Så har den här tjejen varit och hälsat på!

 Vilken cooling va?
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar