Trött, parkeringsbroms och en ny kappa

Det är tur jag är ledig i morgon!!
För det här var jag i morse. Så jävla skittrött, jag ska dess utom göra 6 timmar övertid på lördag. Fast först ska jag vila och försöka få till en promenad för att få ner min hjärnstress lite.
 
Jag har varit ovanligt snurrig den här veckan till och med för att vara jag. I tisdags skulle jag klippa mig och åkte till min frisör..... det visade sig vara en hel vecka för tidigt 🙈. Fast det var väll tur att jag inte hade hunnit åkt från stan, för kvar på jobbet låg min telefon.
 
Igår efter jobbet skulle jag åka till pappa och fira farsdag. Som vanligt stressade jag i väg. Precis när jag ska åka står det att jag har handbromsen i på bilen. Jag lade ur den.... men lampan slutade inte lysa. Så jag ringde till Micke, för det är alltid han jag ringer, när jag är i nöd. Sen att han befinner sig 30 mil bort och inte kan göra ett skit, det spelar ingen roll.  för det är alltid tryggast att ringa Micke. Fast han svarade inte men bra kvinna reder sig själv tänkt jag och åkte med handbromsen i upp till verkstan. Jag bad honom kolla om det var handbromsen som låg på eller om det var jag som var dum i huvudet. Det visade sig att det var jag som var dum i huvudet. 
för tydligen är detta för tekniskt avancerat för mig... Det enda man behövde göra var att dra lite i pedalen och det tyckte jag att jag hade gjort men jag var tydligen för försiktig. Behöver jag säga att det var pinsamt?
 
Efter en del försening kom jag i alla fall i väg till pappa. Jag hann in på Bergvik en snabbis och provade 10 kappor i 180 km/h. Håret blev så elektriskt av kapporna att jag förmodligen kunnat få mindre ficklampa att lysa. Jag hittade i alla fall en som jag ville ha.
Ingen bra bild men jag är väldigt nöjd. Jag visste precis vad jag ville ha den här gången för kappan var inget impulsköp även det låter så . För jag har egentligen en väldigt fin kappa hemma. En svindyr sak som jag köpte för några år sen en desigual som jag nästan inte törs skriva att jag inte trivs med alls, när den var så dyr. Jag kan kanske lägga ut den på Tradera för jag har nästan inte använt den. Ända sen jag köpte den där kappan har jag varit missnöjd och inte har jag köpt mig någon annan för att jag haft den där kappan som jag inte använder. Kanske är det därför jag känner mig så nöjd nu.
 
Sen hämtade jag upp Emil och Elin som följde med till pappa och fikade.
 
På väg tillbaka till bilen kom jag på att jag i alla min stress och allt inte betalt parkeringen men som något måste tyckte att jag haft nog med krångel för det satt ingen lapp på rutan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar