Borrelia, en sjuk tjej och en 15 åring

Idag har jag ätit penicillin i en vecka och mitt ben är bättre. Precis som jag trodde var det inget blåmärke på mitt ben utan det var Borrelia. Jag har inte sett någon fästning men jag tror mig veta när jag kan ha blivit biten. Jag vet inte om det beror på penicillinet eller det att jag jobbat min långvecka men jag är inte alls så pigg ska jag säga.
Förra helgen blev jag äntligen klar med tapetseringen av hallen uppe. Jäklar vilket jobb det har varit med det. Jag är ingen tapetserings expert så det tog tid för mig
Fast jag är verkligen jättenöjd med resultatet.
Jag har haft en väldigt intensiv vecka och nu går jag på lite ledighet vilket ska bli riktigt skönt.
I onsdags var jag barnvakt åt mig favorit tjej
När hon ropar mormor när man kommer så svämmar hjärtat över av kärlek. Det är en ära att få vara den här tjejens mormor!
 
Jag hade en dag ledigt förra veckan och det var torsdagen.
Det passade väldigt bra för då fyllde den här killen 15 år.
 
Han föddes verkligen mitt in i ett kaos. Ni som följt mig länge vet att vi fick besked om att Louise hade leukemi samma dag som jag fick Gustav.
Det var en tuff tid som väntade oss alla just då, var så jäkla rädd att förlora min Lollo. Hon var så tapper och det var hennes styrka som fick mig att orka. Det är konstigt att det kan vara 15 år sen när just den dagen är så färsk i minnet.
 
Fast vi får inte glömma att den 26 oktober är Gustavs födelsedag och det är det som ska firas. Jag vill inte att Gustav ska känna att hans födelsedag alltid förknippas med att Louise blev sjuk men det är väldigt svårt. Den 26 oktober 2002 var inte bara den bästa dagen i mitt liv det var också den värsta. .
 
Jag gick i upp tidigt för att fixa frukost åt honom i torsdags och så hade han önskat sig några spel till datorn och eftersom han inte har så många andra intressen så var det så klart det som han fick. 
Sen åt jag en bra frukost själv och gick till gymmet!  
Tumme upp för mig! Jag blev så glad när jag kom dit för vi hade fått en roddmaskin! Som jag så klart provade. Det resulterade i att jag den här helgen haft lite stapplig gång. Om nu inte trycket i näsan som jag känner just nu utvecklas till något så har jag tänkt mig iväg i morgon också.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar