Jul i februari, nytt kontor och varma innedagar

Ibland tycker jag att det är lite tråkigt att jag alltid är så trött i huvudet och inte orkar skriva. Att skriva av mig har alltid för mig varit ett sätt att sortera allt runt omkring mig och mina upplevelser. Min hjärna är annars en ganska rörig plats.

För inte så länge sen hade jag en tillfällig kollega på jobbet. Hon sa: jag har svårt att tänka mig att du ens kan bli arg, du som är så lugn. Jag har hört det förut, att jag uppfattas som lugn. Vilket är verkligen helt tvärt emot var jag ofta känner mig. Fast jag har fått ett nytt kontor, mitt förra låg precis mitt emot lunchrummet/fika rummet och när det var folk där så andades det inte lugn och ro precis. Jag är väldigt nöjd och glad över mitt nya som jag verkligen tycker jag fått in känslan av lugn och harmoni i och det gör väldigt mycket för arbetsron.

Vår jul blev ju inte som vi tänkt förra året och det blev inte förrän nu i februari som vi kunde träffas mamma, pappa, Micke, jag och alla vara barn och barnbarn. Vi bestämde oss för att inte äta julmat så det blev lite blandat som var och en hade lagat. Det blev en jättemysig dag 💗

Jag fick ha Lollo hemma några extra dagar också. Det är så skönt att få rå om dem när de kommer hem.

Det har varit jäkligt kallt också. Jag försöker komma ut på promenader men det är motigt när det är kalt men vill helst sitta hemma i soffan med kaminen igång och en filt. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar