Pungtering, barnbarnen favorit camping och Mangosorbet

Tur eller otur det är frågan? Vi var på Bingo och Micke den turgubben vann igen 800kr👍 Sen på vägen hem fick vi punktering igen😢 Jag har snart haft körkort i 30 år och aldrig haft en punktering. Nu har vi lyckats få två stycken på två veckor 🙈 vad är oddsen för det? Nyare bilar har heller inga reservdäck utan en kompressor som man ska kunna pumpa upp däcket med. Ja det funkade hyfsat förra gången, vi kunde köra i 8 minuter och fick sen stanna och pumpa i 10. Fast om det är ett stort hål, ja då funkar det inte. Det är tur vi har snälla barn, förra gången var det Lizette som kom till vår undsättning och kom med ett vinterdäck. Den här gången var det Jesper. Nu hoppas vi att däcket går att laga så vi inte behöver köpa nya däck.
Jag älskar klänningar och även om jag har många, vill jag ha en ny till Linnéas student. Så i lördags åkte jag till Örebro för att köpa mig en. Det blev inte en utan 4 nya klänningar. Jag tycker klänningar är ett väldigt användbart plagg. Man kan både klä upp sig och klä ner sig i samma klänning. Den här gula är en riktig favorit jag har till höst och vår. 
Jag passade också på att hälsa på Lollo och Daniel som följde med mig på shopping turen och åt lunch med mig. 
Sist jag skrev så skrev jag om att jag var sliten. Jag har försökt att ta det lite lugnare och tänkte att ja skulle prova att måla akvarell. Det är väldigt avkopplande att måla men det brukar bli så att när jag börjar med något så överdriver jag det. Som när jag började måla med olja och akryl. Jag har en garderob helt full med tavlor. Sen tappar jag helt intresset. Fördelen med akvarell målningar är ju att de inte tar så stor plats. 

Det blommar och det blommar i trädgården när det ena slutar blomma börjar nästa. Vårt paradisträd är so vackert men det blommar så kort tid vilket är synd
Det har varit morsdag och jag fick blommor och choklad ❤️ Min egen mamma har inte fått sin present än. Tanken är att vi ska göra något tillsammans hon och jag. Hon gillar att åka till IKEA så kanske det eller en loppisrunda med mat och fika.  

Vilket väder vi har haft ☀️ nästan lite för varmt till och med men jag försöker ändå att njuta. För förra sommaren var inte så rolig. Vi hade verkligen piss väder hela vår semester. Förra helgen hade vi hen hel helg med våra små tjejer. Deras mamma och pappa var till Stockholm på Elitloppen och vi tog husvagnen och åkte i väg. Först var vi bjudna på kalas för min systerson som bjöd på en heldags fiske och hamburgare grillade på plats där ute i skogen. Jag trodde inte tjejerna skulle ha sån tålamod som de hade. Sen åkte vi i väg till barnbarnens favorit camping. Som de sa efter att vi varit där förra gången. Den har allt bad, glass och lekpark. Ja vad kan man mer önska sig ❤️ småtjejerna våra. Det blev väldigt lyckat men jag ska säga att jag var trött när deras mamma och pappa kom hem på söndagkväll. 

Nu vet jag att jag ägnar hela min tid åt tjejerna när de är här men jag har faktiskt svårt att förstå hur jag orkade med 4 små samtidigt men jag var ju lite yngre då i och för sig och nu har jag ju vant mig vid att inte ha småbarn så det är nog därför jag blir så trött. 

När jag var i Stockholm med mina kompisar blev jag inspirerad och vill testa nya drinkar. Den på bilden har jag hittat på själv

Mangosorbetdrink
4 cl Vodka
1 dl Cava
1 kula mangosorbet
fyll upp med Sprite efter behag 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar