Vardagen igen, nyårs känslan och inlagd gurka

Ja då var man tillbaka i verkligheten och vardagen igen. Jag gillar rutiner men första veckan efter semestern var jag så jäkla trött. Jag tycker det har släppt lite nu tack och lov. Nu är det inte riktigt höst än men vi går åt det hållet. Hösten är min favorit års tid. Det är då mitt år startar om. Jag tror det är fler än jag som lever efter skolåret istället för kalenderåret. Det är nu jag har den där så kallade nyårs känslan. Att allt börjar om och man får en nystart. Jag har också många tankar om livet och min personliga utvecklig och funderar mycket på hur jag vill att mitt kommande år ska se ut.
Förra helgen hälsade vi på Lollo. Jag har inte träffat henne sen midsommar. Nu känns det inte så längesen. För hon och jag skriver till varandra nästan varje dag. Det var matmarknad i Örebro, där hon bor min Lollo, så vi passade på att gå på den också. Jag köpte med mig lite smått och gott. Speciellt Havtorn marmeladen och parmesanosten är verkligen två delikatesser som jag alltid köper när jag får chansen.

Höst är också skördetid. Alla grönsaker vi satt i våras ska upp och förvaras på något sätt. Vi har lagt in gurka och ska prova att göra vin av våra egna vindruvor. Det ska bli väldigt spännande att smaka när det blir klart. Skogen är också full med svamp just nu. Det är så himla kul att plocka även om jag inte äter svamp alls.
Som sagt det är snart höst och livet startar om och jag har många tankar om hur jag vill att livet ska se ut fram över. Det är ju inte bara en ny start i livet med att det är höst. Just i år är det också en ny fas i livet som kommer att starta på allvar i höst. Linnéa ska ta sitt körkort sen kommer hon att åka till USA. Att forma ett liv tillsammans när man bor i två helt olika världsdelar är inte det lättaste. Det finns många hinder på vägen som de behöver lösa men helt klart är att de har valt att ha en framtid tillsammans. Jag har i alla fall glad att målet på sikt är att Aaron ska flytta till Sverige. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar