Jobb, midsommar och simning i kanalen.

Jag ler lite ironiskt och torkar näsan en gång till. Den bara rinner och jag tror jag är på väg att bli sjuk... jo jag ska ju snart gå på semester. Bara 2 arbetsdagar kvar nu så. 

Vi har haft en ganska tuff tid på jobbet och att jobba under negläggningshot är tungt.  

Då underlättade det att vi har världens bästa kunder. På kort tid har vi fått blommor av två kunder det uppskattar man verkligen för det är inget man liksom räknar med att få för sitt jobb som butiksbiträde. 

När jag går på semester tar den här killen över! En väldigt stolt kille som fått sitt fösta sommar jobb! 

Jag skriver varje gång jag skriver att det varit mycket ett tag nu så det är nog ingen sensation längre. Antar att det är det som är mitt liv. 

Barnen har sommarlov vädret är inte det bästa men vi försöker ändå ta vara på de lediga dagar vi har. 

Det har varit midsommar också! 

Som vanligt bjuder jag och Micke in till midsommarfest för de våra. 

Vi är många och det är alltid trevlig. I år hade vi fixat lekar, musikquiz och brännboll. Både barn och vuxna är med och lekar

Det är mycket att planera och när midsommar är över kan jag nästan känna ett tomrum men det betyder också vila, vilket jag ofta är i stort behov av efter midsommar. 

Jag är tacksam över att vi har de våra, så många fina människor omkring oss. 

I helgen provade jag min nya våtdräkt. 14°C var det i vattnet men det gick bra. Ca 30 minuter var vi i vattnet. Vi simmade mot strömmen i kanalen och det gick riktigt tungt och kändes stundtals hopplöst som om man inte kom någonstans men det spelade ingen roll för det är ju träningen som räknas. 

Det gick överförväntan och var så klart kallt men det gick! Om det var den nedkylningen som nu orsakat min förkylning det vet jag inte. 

I söndags var vi på bio hela familjen, jag tror faktiskt det är första gången och det kanske kan bero på att det kostar 730 kr för oss att se en film. Fast det får det väll vara värt när det inte händer så ofta. 

Vi har väntat på den här filmen, ja Micke kanske inte har väntat så mycket som vi andra men jag och barnen älskar de tre tidigare filmerna så denna film skulle vi bara se. Den var absolut ingen besvikelse utan action från början till slut och fantastiskt bra gjord!  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar