Jobb, Pirater och ny målat.

Två jobbade dagar och det känns som om man inte haft semester. Jättemycket att stå i på jobbet, men jag har lovat mig själv att sluta stressa. Sluta ta med mig jobb hem och jag ska faktiskt också sluta vara överambitiös. Noggrann och korrekt kommer jag så klart att fortsätta vara men som sagt inte överambitiös. På jobbet väntar en väldigt spännande höst för mig. Jag har fått igenom en stor förändring i sättet vi debiterar på och nu är det upp till mig att ro detta i hamn. 

Ska visa er några bilder från min semester.

 

En av sommarens bästa dagar var Piratdagen. Det var dagen Ellie väntat på och som jag och hennes morfar ordnat. Vi skulle på skattjakt. Hon hade fått en flaskpost med en karta och så till slut kom dagen då vi hämtade henne med båten. Hon satt med mig bak i båten och sjöng Sjörövar Fabbe för full hals men när hon såg ön som hade en brygga precis som hennes skattkarta blev hon tyst hon smög i land och följde stigen. Så hittade hon ett stort kryss på marken precis som på kartan och där var den skattkistan. Full med halsband, guldpengar och diamanter. Att se lyckan i henne ger värma långt i i min själ. 

En annan mysdag var när Micke och jag tog husbilen till en liten sjö och fiskade. Ja jag fiskade inte så mycket men mös än då. 

En annan sak som inte var så mysig kanske men som vi ändå faktiskt gjort och som var helt underbart när det väl blev klart är att vi målat huset

Så nöjda är vi. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar